KOCAMUSTAFAPAŞA lı EFSANE MELKON DAYININ BURSALARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocamustafapaşa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa arıkeş
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Köpekler
KOCAMUSTAFAPAŞALI 60 SENELİK BURSA IRKI YETİŞTİRİCİSİ MEŞHUR MELKON DAYDAY IN GÜVERCİNLERİ...

Ekli dosyalar

• DSC_1367.webp
    DSC_1367.webp
    697.8 KB · Görüntüleme: 1,088
  • DSC_1368.webp
    DSC_1368.webp
    691.3 KB · Görüntüleme: 1,048
  • DSC_1376.webp
    DSC_1376.webp
    590.1 KB · Görüntüleme: 1,085
  • DSC_1388.webp
    DSC_1388.webp
    615.4 KB · Görüntüleme: 1,096
  • DSC_0774.webp
    DSC_0774.webp
    482.7 KB · Görüntüleme: 1,087
ÇOK DEĞERLİ MUSTAFA'M ; FOTODAKİ KUŞLAR HAKKINDA YORUM YAPMAYAYIM !

BÜYÜĞÜMÜZÜN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM .YILLARCA EMEK VERMESİ ÇOK HOŞ.
KEŞKE SARI ,KIRMIZI ..GİBİ BURSA OYNARI OLMAYAN KUŞLARI AYNI KÜMESTE BARINDIRMASA İDİ ..DİYORUM .
KOCAMUSTAFA PAŞA'YA VE ORADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMA SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.. :slm:

BİR KAÇ YIL ÖNCE ESKİ SOYLARI ÇALINDI ÇOK ÜZÜLDÜ YIKLIDI ŞİMDİ KENDİNİ EĞLENDİRİYOR VAKİT GEÇİRMEK İÇİN.

SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM HAKLISINIZ ESKİ KUŞLARININ YANINA YAKLAŞAMAZ BUNLAR.....KOCAMUSTAFAPAŞA DAN DA SİZE SELAMLAR SEVGİLER SAYGILAR....

ARIKEŞ' Alıntı:
BİR KAÇ YIL ÖNCE ESKİ SOYLARI ÇALINDI ÇOK ÜZÜLDÜ YIKLIDI ŞİMDİ KENDİNİ EĞLENDİRİYOR VAKİT GEÇİRMEK İÇİN.
ÇOK ÇOK ÜZÜCÜ . EMEK HIRSIZLARINI KINIYORUM .BENCE DAYIMIZIN KUŞLARINI DEĞİL * CANINI ALMIŞLAR *..
ONLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM. O NA BU ÜZÜNTÜ YAŞATILMAMASI GEREKİRDİ..

DAYIMIZ NE ZAMAN İSTERSE BENDEN 1 ÇİFT OYNAR GİDER .ELLERİNDEN ÖPÜYORUM .ÜZMESİN KENDİNİ..

ÇOK SAĞOLUN DÜŞÜNMENİZ YETER İSTANBUL A YOLUNUZ DÜŞERSE BUYRUN GELİN ZİYARETİNE GİDERİZ BAYILIR MİSAFİR AĞIRLAMAYI,SOHBET ETMEYİ...HERZAMAN BEKLERİZ SELAMLAR SAYGILAR...

Mustafa kardeşim melkon ustanın kuşlarının ne zaman çalındığını bilmiyorum ama bursa veya çakal sarı ve kırmızı olarak istediği zaman arap kemal vasıtası ile benden eksiklerini tamamlayabilir sayın ustama Ramili Ahmet in selamı var eksiklerini bildirsin hemen ulaştırayım iyi akşamlar.

ALEYKÜM SELAM AHMET ABİ .....BEN KENDİSİNE İLETİCEM İNŞALLAH....İLGİNİZE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER ESKİ YETİŞTİRİCİLERİN DAYANIŞMA VE DOSTLUKLARNA EN GÜZEL ÖRNEĞİ VERDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR KUŞLARIN DEĞİL ARKADAŞLIĞIN VE DOSTLUĞUN ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖSTERDİĞİNİZ İÇİN KALIN SAĞLICAKLA...ÇOK SELAMLAR SAYGILAR...

maşallah çok güzel bursa lar tüyü kadar hayrını görsün melkon amca kocamustafapaşa da hala böyle kuşları görmek çok güzel paylaşımda emeği geçenlere çok teşekkür ederim ali paşa camisinin arkasında kör ahmet de böle kuşlar bakardı sonra köprülü çarşının arka kapısından çıkınca sağa dön sokağın sonunda zafer abi tabi yaşça o daha gençti zaten melkon dayımız bu isimleri tanır kendisine Allah tan uzun ömür diliyorum

Geri