Kocamustafapaşa,Şehremini,Çapa,Fındıkzade,Yedikule,Samatya Bölgelerindeki Bursa Oynarcıları Tanışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Ben Osman Uğur KORKMAZ ara verdiğim bu güzel hobiye yıllardan sonra tekrardan başladım ve oynarcıların büyük bir genelinin bir sır bir gizem içerisinde saklandığını ve bir rant çekişmesi içerisinde bu hobiyi sürdürdüklerini gördüm.. ve bazen bende yeni başlayan biri olarak bu çekişmelerin içine çekilerek çok üzüldüm...ben bu hobide acemiyim ve yeni nesil oynarcı olarak çevremdeki oynarcıları bilgi paylaşımı ve tecrübe paylaşımı amaçlı tanımak istiyorum..

Kocamustafapaşa'da ikamet ediyorum tanışmak isteyen arkadaşları beklerim

Saygılarımla esenkalın

s.a yaşım belki sana kücük gelicek ama oynardan baya baya anlarım babam 35 senelik oynarcı bende 9 yaşından beri kuşlarlayım istersen msn adresini özel msj olarak yolla ordan konuşalım tanışalım

Slm Osman bey;

Sizinle kuşpazarında tanışma fırsatım oldu, bunun yanında bursa oynarına gönül vermiş,Osman sütunc ve Zeki beyi de tanımış oldum, haftasonları Zeki beyle selamlaşırız pazarda devamlı, benimde cocukluğum Karagümrük semtinde gecti, daha cok biz kemalpaşa kelebeği ve bango kuşlarının arasında büyüdük, şu anda da cakal akkuyruk merakım var, eskiden bu kuşlara nalbantcı denildiğini ve samatya civarında cok beslendiğini duymuştum, buradan oynar kuşu besleyen herkeze canı gönülden, sevgilerimi sunarım.

Kumsaz' Alıntı:
s.a yaşım belki sana kücük gelicek ama oynardan baya baya anlarım babam 35 senelik oynarcı bende 9 yaşından beri kuşlarlayım istersen msn adresini özel msj olarak yolla ordan konuşalım tanışalım
Olurmu kardeşim çok memnun olurum...ne demişler iş yaşta değil baştadır... [email protected] ekle tanışalım hemen

gökay' Alıntı:
Slm Osman bey;

Sizinle kuşpazarında tanışma fırsatım oldu, bunun yanında bursa oynarına gönül vermiş,Osman sütunc ve Zeki beyi de tanımış oldum, haftasonları Zeki beyle selamlaşırız pazarda devamlı, benimde cocukluğum Karagümrük semtinde gecti, daha cok biz kemalpaşa kelebeği ve bango kuşlarının arasında büyüdük, şu anda da cakal akkuyruk merakım var, eskiden bu kuşlara nalbantcı denildiğini ve samatya civarında cok beslendiğini duymuştum, buradan oynar kuşu besleyen herkeze canı gönülden, sevgilerimi sunarım.

Evet Nizam bey sizinle tanıştığıma gerçekten çok memnun oldum.. ayrıca çakal güvercinlerinizin resimlerine rastlıyorum sitelerde çok güzeller maşallah...ve bilindiği üzere eskiden Kocamustafapaşa Çakalın çok yaygın olduğu bir yerdi ben çocukluğumdan hatırlıyorum buranın eski bostanlarında 7- 8 kümes yanyana ne çakallar ne oynarlar besleyenler vardı...tabi şimdilerde o tarz çakallar görmek çok zor...ben yıllar sonra tekrardan bu hobiye başlamama rağmen henüz yakından o eski Kocamustafapaşa çakallarından görmüş değilim...Pazara Cumartesileri sabah erkenden geliyorum Pazar günleride öğlen gibi .... Zeki abinin tezgahında oluyorum uğrayıp bi çayımı içerseniz çok memnun olurum..

Saygılarımla

Yoksa bizim Kocamustafapaşa'da internet bağlantısı olanmı tek benim yada bu siteyi bilenmi diye düşünmeye başladım... ama sabırla bekliyorum....saygılar

osman abi ben seni msn ni ekledim ama kabul etmedin galiba benim msn [email protected] abi sen ekle benim msn mi saygılarla

Kumsaz' Alıntı:
osman abi ben seni msn ni ekledim ama kabul etmedin galiba benim msn [email protected] abi sen ekle benim msn mi saygılarla

Genelde msn'im offline oluyor ben seni eklemiştim kardeşim ama şimdi birdaha ekledim...şimdi msn i açık tutucam bütün gün başında olamasamda her daim...rastgelirsek konuşuruz...ama akşamları saat 9 yada 10 gibi mutlaka evde msn açık oluyor görüşmek üzere...

Tek olmak'ta güzel... :)

Re: Kocamustafapaşa,Şehremini,Çapa,Fındıkzade,Yedikule,Samat

Osman bey merhaba, pek sık giremiyorum siteye. Başlığı fark edince yazayım dedim. Çocukluğum Kocamustafapaşada geçti benimde. Çocukken marmara caddesinde oturuyorduk. 89-95 yılları arası. Çatı arasında kendi imkanlarımla beslerdim. Birkaç arkadaşımda vardı kümeslerine giderdim. Sonraları gelmek nasip olmadı istanbula. K.M.P değişmiş olmalı. Benim zamanımda Sümbülefendi camisinin arka tarafında küçük bir kuşçu vardı. Yanında berber vardı sanırım tek katlı eski bir dükkan. Ucuz, pahalı birçok kuş olurdu. Ordan kuş alırdık harçlıklarımızla. Kör ahmet lakaplı yaşlı bir amca vardı yaşıyorsa Allah selamet versin. Alipaşa camisinin yanındaydı sanırım evi. Bango ağırlıklı beslerdi. Çok kuşu vardı. Kocamustafapaşada oynar, çakal besleyen çoktu o zamanlar. Elden ele gezen kuşlar değildi. Kıymetliydi. Şimdi az galiba. Çocukluğumda kuşlar da pahalıydı. Yada çocuk olduğumuzdan bize öyle geliyordu. Şimdide çok istiyorum tekrar beslemeyi ama gurbette olmuyor. Zaman yok imkan yok.. Hayırlısı olsun. Kocamustafapaşa deyince güzel günler gelir aklıma, çocukluğum gelir. Hayırlı günler dilerim..

erhan.' Alıntı:
Osman bey merhaba, pek sık giremiyorum siteye. Başlığı fark edince yazayım dedim. Çocukluğum Kocamustafapaşada geçti benimde. Çocukken marmara caddesinde oturuyorduk. 89-95 yılları arası. Çatı arasında kendi imkanlarımla beslerdim. Birkaç arkadaşımda vardı kümeslerine giderdim. Sonraları gelmek nasip olmadı istanbula. K.M.P değişmiş olmalı. Benim zamanımda Sümbülefendi camisinin arka tarafında küçük bir kuşçu vardı. Yanında berber vardı sanırım tek katlı eski bir dükkan. Ucuz, pahalı birçok kuş olurdu. Ordan kuş alırdık harçlıklarımızla. Kör ahmet lakaplı yaşlı bir amca vardı yaşıyorsa Allah selamet versin. Alipaşa camisinin yanındaydı sanırım evi. Bango ağırlıklı beslerdi. Çok kuşu vardı. Kocamustafapaşada oynar, çakal besleyen çoktu o zamanlar. Elden ele gezen kuşlar değildi. Kıymetliydi. Şimdi az galiba. Çocukluğumda kuşlar da pahalıydı. Yada çocuk olduğumuzdan bize öyle geliyordu. Şimdide çok istiyorum tekrar beslemeyi ama gurbette olmuyor. Zaman yok imkan yok.. Hayırlısı olsun. Kocamustafapaşa deyince güzel günler gelir aklıma, çocukluğum gelir. Hayırlı günler dilerim..

Evet sümbülefendinin yanında olan dükkan Şeref abinindi, Rahmetli kör Ahmet amcayıda tanırdım. Eskiden bir başkaydı K.m. Paşa...İstanbulun eski ve çok güzel semtlerinden birisidir hala... Şimdi Kmp city oldu valla çok değişti ortam ve zaman..Yenilik üstüne yenilik değişim üstüne değişim...herkesin dediği gibi hey gidi o eski kuşlar hey...

Saygılarımla

Birde bizim evin tam karşısında Melkon amca vardı. O zaman baya yaşlıydı. Öldüyse Allah rahmet eylesin. Bana bu oynar ve çakal merakını salan o amcadır. Çok ama çok güzel oynar ve çakalları vardı. O uçururdu ben karşı çatıdan izlerdim. Kuşları sinek olurdu. Saatlerce inmezdi. Topkapıda ki kuş pazarına çapa tarafından yaya giderdik. abilerimizle. Eski günler güzeldi..

s.a arkadaslar bende çakal besliyordum ama bundan 10 sene önce hırsızlıga maruz kaldım ve bıraktım yeniden beslemek istiyorum ve besleyen arkadaslar varsa 1 çift almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar msj atarlarsa sevinirim ..

Serkaan' Alıntı:
s.a arkadaslar bende çakal besliyordum ama bundan 10 sene önce hırsızlıga maruz kaldım ve bıraktım yeniden beslemek istiyorum ve besleyen arkadaslar varsa 1 çift almak istiyorum yardımcı olabilecek arkadaslar msj atarlarsa sevinirim ..

Serkan kardeşim valla bende senin gibi yana yakına çakal arıyorum bulursam seni uyandırırım aynı şekil sende bulursan bana paslarsın.....saygılar

osman selam ben eyupten erkan bende senın gıbı uzub sure ara vermıstım oynar kusuna ama saolsun sevdıhım arkadaslar tarafından tenıden baslamaya basladım eskıden cok sık sehremıne gelırdım arkadaslarla bursa besleyenlerle ama uzun zamandır beslmedıhım ıcın eskı gıdıp gelmelerde yok oldu fındıkzadeye sık gıdıyorum ama pek oynar meraklısı yok sanırım

bu_son_gece' Alıntı:
osman selam ben eyupten erkan bende senın gıbı uzub sure ara vermıstım oynar kusuna ama saolsun sevdıhım arkadaslar tarafından tenıden baslamaya basladım eskıden cok sık sehremıne gelırdım arkadaslarla bursa besleyenlerle ama uzun zamandır beslmedıhım ıcın eskı gıdıp gelmelerde yok oldu fındıkzadeye sık gıdıyorum ama pek oynar meraklısı yok sanırım

Selamlar

Abicim görüyorsun herşey ortada oynarı olanlarda kapalı kutu bakıyor ben aralar vererek bu son 6 yıl içerisinde hep oynar besledim ve amacım sadece uçurmaktı ve halen daha kendi oynarlarım gibi uçan oynar göremedim... bu beslediğim süre içerisinde kimsede gel atıyım uçsunlar 2 saat oynar izle dediğini duyamadım...! Yani olanlar tel oynarı ben 6 yıldır kendimden başka kimsede 6-7 saat uçan oynar olduğunu görmedim...

Saygılar

Geri