koku sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horoscope37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa ünalan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim bir çift güvercin alcam ama annemi komşu doldurmuş boku kokar diye doğrumu çok kokarmı

haftalık temizle bişi kalmaz ama az olsada kokar komşuya kadar gitmez eğer komşu koku gelio derse beslediğin için der tüm komşular böle daha bna koku qelmio kmşuya qidiomuş koku xD

İyi bir havalandırma yaparsan kokmaz taban ızgarası kullancaksın 2 -3 haftada bir temizliyeceksın bişey olmaz.

kapalı balkonda besliycemde korton kutu içerisine limon kasından yuvalık yapacağım benim sorum kapalı balkon içinde kokarmı ve karton kutu içinde fazla koku olurmu yardımcı olursanız sevinirim

kardeşim havalar sogumaya başladı kışın koku derdi pek olmaz yazın cok kokar.sen kümesini düzenli temizle ve havalandır.koku senin için sorun olmaz.

inşallah olmaz alıcam koku olursa geri vermek zorunda kalcam annem istemiyo sizin dediklerinizi yaparım

sağlıklı kümeste dışkı kokusu olmaz..

zaten haftaada 1 kere temizlersen güzel bir şekilde hiç sorun kalmaz krdş sana kalmış yinede kaç hafdada bir temizlersin bnde çok ihmal ediodum aşırı kokoudu hem kuşlar hem biz rahatsız oluorduk şimdi hafdada hatta 3 qünde bir tmzliorum sorun kalmıor iyi günler diler bol yavrular :)

Benim demek istediğim sağlıklı kümeste dışkı olsa bile sağlıklı olan güvercinin dışkısı kokmaz.. koku yapmaz.. ben kümes imi, ızgaraları kaldırıp ayda bir kez temizliyorum ve bir ay boyunca ne koku nede rahatsız edici bir durumla karşılaşmıyorum.. güvercinin sağlıklı ise bazı sorunlar kendiliğinden çözülüyor..

filo' Alıntı:
Benim demek istediğim sağlıklı kümeste dışkı olsa bile sağlıklı olan güvercinin dışkısı kokmaz.. koku yapmaz.. ben kümes imi, ızgaraları kaldırıp ayda bir kez temizliyorum ve bir ay boyunca ne koku nede rahatsız edici bir durumla karşılaşmıyorum.. güvercinin sağlıklı ise bazı sorunlar kendiliğinden çözülüyor..
evet bende izgara kullaniyorum diskilar cok cabuk kuruyor ve koku olmuyor

Geri