Komsular yüzünden kuşculugu bırakanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sedar_sago
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sedar_sago

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aqt err
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Diğer
Evet yorumlarınızı alayım ... ? :hungur:

ilk cevap benden olsun bana bir gün ev sahibinin gelini geldi dedi çok kokuyor (Kokmuyor aslında) onları kaldır başka yere birde balkonumun mermerine pisliyor(Kuşlar bağlı) bir akç gün öyle yaptı bende sinirlendim yaşım küçük bişey diyemiyorum sesimi yükselttim ya bak kuşlarım bantlı kuşlarımın koksaydı birkere babam izin vermezdi 2.cisi ben temizlerdim kokmazdı zaten sonra olay bitti :) son anda yırttım ben

çoğu kişinin başına gelen bi durum.

Ya nasıl bişey kokmazken kokuyor diyorlar anlayamıyorumki neden böyle birşey yapıyorlar varsa öyle bi problemi olan varsa allah yardımcınız olsun :)

Bizim ailede bi bende hayvan sevgisi var başka kimsede yok :) Sırf güvercin beslemek için Kiraya Çıktım Teras katı tutum ve balkonuna kümes yaptım. Şuan besliyorum 1 ay falan oldu kimseden bi şikayet yok şimdilik ama Koca apartmanda sanıyorum ki biri tepki göstericek, hayırlısı olsun artık.

BEN DE YAKLAŞIK 1,5 YILDIR KUŞ BESLEYEBİLECEĞİM BİR EV ARIYORUM ARKADAŞLAR. TERASLI. AMA BENİM DE KORKUM KOMŞULAR. KİRALIK TUTACAĞIM ÇÜNKÜ. BEN TUTARIM UYGUN BİR EV, KOMŞULARDAN ŞİKAYET GELİRSE NAAPARIM ONDAN SONRA DİYE DÜŞÜNÜYORUM. GİDİP BELEDİYEYE FALAN ŞİKAYET EDENLER DE ÇIKIYO. AL BAŞINA DERDİ SONRA... BUKALEMUN201, ŞANSLISIN, BÖYLE DEVAM ETSİN İNŞALLAH KARDEŞİM...

komşu hakkı çok önemli. arkadaşlar mümkünse kuşlarınızı başka binalara kondurtmayın,konarlarsa uçurmak için taş,toprak atmayın. konmalarının önüne geçemiyorsak uçan değilde damızlık kuş bakabiliriz. kalabalık arkadaş grubuyla terasa,çatıya çıkarsak komşulara rahatsızlık verebiliriz. bu gibi durumlara meydan vermemek lazım. bunları yapmazsak kimsenin bizi şikayet etmeye hakkı olmaz. kimseye zararımız olmadığı halde mızmızlanmalar oluyorsa hiç kafaya takmayın,bildiğinizi yapmaya devam edin.

Bursa yenıbaglarda kuşlarımı koıyabılevegım bir damustu veya tek oda arıyorum ılgılenenlere şimdiden teşekkur

Geri