Komsunun Fabrika'da Bulduğu Kırmızı Baska.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakanfiliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hakanfiliz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan FİLİZ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Komsu az önce işyerinde bulduğu kırmızı baskayı getirdi.Benim bahcede güvercin beslediğimi biliyor.Fotolarını cektim bende paylasmak istedim.Yavru daha.
Nasıl?

Ekli dosyalar

• DSC-0000102.webp
    DSC-0000102.webp
    145.1 KB · Görüntüleme: 1,325
  • DSC-0000103.webp
    DSC-0000103.webp
    129.2 KB · Görüntüleme: 1,405
  • DSC-0000104.webp
    DSC-0000104.webp
    163 KB · Görüntüleme: 1,394
Biraz yemsiz kalmış.Resimlerde kötü çıkmış.

Ekli dosyalar

• DSC-0000105.webp
    DSC-0000105.webp
    134.5 KB · Görüntüleme: 1,334
  • DSC-0000106.webp
    DSC-0000106.webp
    104.3 KB · Görüntüleme: 1,412
  • DSC-0000107.webp
    DSC-0000107.webp
    141.5 KB · Görüntüleme: 1,413
okuşta iç parazitlenme var galibaa dışkısı yesil işe diğer kuslarınızı nyanına koymayın hepsi birlıkde ölürlerr aynı sekilde 1 kusumu kaybettım anlam veremedım neyı olduguna ıc parazıtlenmeden gıtıı guzelım kuss.

Dışkısı normal.Teşekkürler uyarınız için.

hmm siz bilirsiniz gerci işinizii ıncelemısınızdır kusu o halde gorunce hastamı dıyee..

Evet baktım ama almamak ayıp olur.Kuşu fabrikadan buraya getirmişler.Belki yem yememiştir uzun süre.Yarın belli olur hersey.

Kuş toparlayana kadar ayrı tutulsa iyi olur, sitrese girmez böylelikle.

gökay' Alıntı:
Kuş toparlayana kadar ayrı tutulsa iyi olur, sitrese girmez böylelikle.
Teşekkürler abi.Ayrı yer ayarlamaya calışcam.Bantlamadan salcam.Yerde yeşillik,toprak yesin.Acılır insallah.

hakanfiliz' Alıntı:
Evet baktım ama almamak ayıp olur.Kuşu fabrikadan buraya getirmişler.Belki yem yememiştir uzun süre.Yarın belli olur hersey.
dogru söyluyosun almamak ayıp olurr alıp ayrı bı yere koyarsan 2-3 gun bakarsın kendını toparlar saglıklı bı kussa dıgerlerının yanıan koyarsınn yada negerekıyorsa onu yaparsınn

Selamlar.Çok uzun süre dışarda kalmış sanırım diğer arkadaşlara katılıyorum en azından 1 hafta kendi kuşlarınızın içine katmamanız gerekir.Bir hafta düzenli beslenince bişeyciği kalmaz dinlenmesi lazım biraz bana göre :) Tüyü kadar ömrü olması dileğiyle...

arkadaşım kuş yaşıyorsa bir tık sarımsak verkendini toparlar

1 diş sarımsak
az birazda limon sıkıver agzına kanı sulandırıp içini bi temizler
sıcak yere koyarsan 34 gün almaz iyileşmesi aynı durumda olan benimde bi kusum vardı
...ayrıca bizim burda o sayalara kemalpasa diyorlar

Saygılar

bu arada kuş baska değil

Teşekkürler.Şuanda iyi durumda toparladı.Arkadaşa verdim.Bu arada bizim burada kırmızı baska diyolar.Madem baska degıl niye cinsini söylemediniz?

Geri