KONAN GÜVERCİNLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siskoonur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 947

siskoonur1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ONUR YÜCE
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Güvercinlerim sökülmüş fakat konuyorlar yardım edcek ykmu başlık hep açmiyorum öneri veren Olmadı lütfen yardım bnde güvercin uçurmak istiyorum kuşlar neden Konuyor üzmüyorumda

Ekli dosyalar

• on.webp
    on.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 589
  • arka.webp
    arka.webp
    24 KB · Görüntüleme: 491
  • sol.webp
    sol.webp
    12.5 KB · Görüntüleme: 549
bnm bi abimde aynı sorunla karşılaşıyordu . ama konduklarına bina bunlardan biraz daha alçaktaydı . siyah poşete su doldurup tüm gücüyle fırlatıyordu . yada mantar tabancası almıştı onu sıkıyordu . pek tavsiye etmem ama genede sen bilirsin..

kardeş bence konan kuşları uçurma bütün kuşlarını bozar .1 tane konan kuş hepsini alır peşine . bende ayar 15 ten fazla kuş var . ama ben sadece 12 tanesini uçuruyorum . diğerleri konduklarında bütün kuşlarım konuyor ve alışıyorlar olmaz . bende bir mavi kanat mısıri var görmen lazım kuş başka çatı diye bişey blmyor işte kuş dediğin öyle olucak . uçuyor uçuyor direk kendi yerine iniyor . bütün kuşlarımıda kendisi gibi yaptı uçururken gerçekten keyif alıyorum. bence sende kendine böyle kuşlar ara diğerlerini ya elden çkar yada yavru baktır . olmadı benim gibi yap yanlarına acemi sok etrafı tanıt 1-2 gün snra acemiyi uçanlarınla sal .

usta sen dogru diorsunda bizim orda ne tür Kuş uçar genelde kapalı

benim karşı komşum dediğim adamın 4 tarafıda yüksek binalarla kapalıydı . kuşları 1. katın damından uçuyordu ve inanmassın 100 den fazla uçanı vardı her cins . burda ben sana dün uçan besle derim yanlarına sayada atabilirsin .

aynı bendeki sorun üstatlar cevap versede çözsek

konuorr

siskonur1 ve HURDACILAR aynı kişi sanırım

iki isimle üyelik yasaktır :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Geri