KONAN KUŞ SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasovski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 510

pasovski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emir Paşov
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Selamlar. bu konu hakkında forumda tüm yorumları okudum ama derdime bir derman bulamadım . mavi kanat mısırime aldığım erkek mısıriyi 1 hafta kadar bantta tuttum sonrasında uçurmayı denedim kuş karşı çatıya kadar zor kalkıyordu. geçen haftalarda uçurdum uçtuda yükseldide . fakat bu aralar kuş uçmuyor . sopayı görünce havaya kalkmak yerine kümese kaçıyorr üstüne gidiyorum arkamdan dolaşıp kümese giriyor . aynı sorun kendi yavrum karakanattada var. bu kuşlar nasıl diğer kuşlarla beraber uçar . kuşu yavaş yavaş alıştırıyorum ama bigünü diğer gününe uymuyor . bazen çok alçaktan uçuyorlar bazende sopayı görünce kümese . sizce kuşlar açılırmı yoksa elden çıkarmalımıyım . uçan kuşlarla uçursamda faydası çok olmuyor

kanadı tutulmuş olabilir yada kanadında bişe çıkıyor olabilir

yeni aldığın erkek eş tutmuş ise dişisini yumurtaya kovalar uçmaz , yavruyken uçurulmamıstır uçmaz, hastadır kırgınlıgı vardır uçmaz , . . . . bunun gibi nedenler olabilir . bu havalarda pek kuş uçurmanızı tavsiye etmem , kuşu sürekli uçurmak istersen kovalarsan kuş başka çatılara konar en fazla 2 kere kaldır üst üste bakdn keyfı yok ucmuyo kovalama baska yere gıder konar. günlük idman ve yemleme yaparsa performans artacakdır .

UÇMAYAN KUŞ YOKTUR. UÇARAMAYAN KUŞCU VARDIR.

Geri