KONMA SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siskoonur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

siskoonur1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ONUR YÜCE
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
selam aleyküm abilerim kardeşlerim bende konan güvercin vardı kondugu yere poşet bagladım ancak ilk başta bıraktı şuan gene atıyor ama ham değil sökük çözümm.?

eşi varmı ? eşi varsa atıgı yere belki bi nebze olsa atmaz
bişe daha belki fazla zorladıgın içinde oraya atabilir

oturdugun yer çok alçaktaysa mesala yanıda göktelen gibi binalar varsa bence atması normal
belkide fazla zorladgın içindir? ama birazdaha beklersen diyer arkadaşlarda yardımcı olabilir

kuşun sürekli uçmasını bekleme fazla kovalama , kovaladıgın ıcın atıyor orlara

KONAN KUŞ ALIŞIR RAHATA DAHA DA ÜMİT BEKLENMEZ ŞUNU UNTMA KALİTE PAHALIDIR 1 ÇİFT OLSUN KUŞ OLSUN ZATEN ONLAR ÇOĞALIRLAR O ZAMANDA BÖYLE DÜŞÜNCELER ARASINDA KALMAZSIN

Zor olur ama karşı çatıdan kovala. Yavaştan hazırla kuşu. İlk gün ordan sopayla poşetle kaldırıp bi tur uçur yarın 2 sonra 3 vs... Bendeki mardin 5 ay uçmadı hayvan kendini karşı dama değil karşı damında arkasına atıyordu öyle alıştırdm . Ama uçmaya nyeti yoksa vur makası damızlık yap yada yavru baktır diğerlernde bozar

kardeşim kuş sökük kuş Kondugu yerde POŞET BAĞLI arada atıyor benim maksadım hiç konmasın.

bir süre uçurma o kuşu , oraya unuttumurya sağla yararını görüceksin

bak kardeş kuş sökükse kalkarken konmaz, uçar . he diyosan kuş uçuyor geliyor sonra uçururken arada atıyor bilki hayvan yoruluyordur atıyordur kendini, yeterince dinlenemiyodur yada keyifsizdir .

uçurmayımmı

Geri