konu düzenlemek neden yasak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemekshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 837
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdemekshi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem ekşioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
site yoneticileri cevaplarsa sevinirim.

dün akşam aklıma bir fikir geldi istanbuldaki tüm mezatları kuş pazarlarını ve bazı büyük veterinerleri google earthde işaretleyip sonra bunu kaydedip burada sunacaktım hatta başlamıştım bile ama sonra jeton düştü konu düzenleyemeyecegime gore sürekli mesajı güncel tutamayacaktım yani yeni mezat çıktıgında onu ekleyip kon düzenleyemeyecektim mecburen başka bir konu açacaktınm yada aynı konunun alt sırlarına sıradan bir mesaj gibi bırakacaktım bu da içime sinmeyince vazgectim

(aşagıda download linki olan kmz uzantılı dosyayı google earth ile açarsanız işaretlediğim birkaç mezatın ve kuş pazarının yerini gorebilirsiniz)
http://fileleech.net/dosya/575Borders%2 ... Labels.kmz

Aslında Konu Duzenlenebilir Bundan Doğal Ne Varki Belkıde Daha Onceden Yasanan Sorunlar Oldugu İçin Konu Duzenleme Kaldırılmış Olabilir.

Konu duzenlemek gecmıs zamanlarda ve sılmek de dahıl mevcut ıdı ama bu suıstımal edılınce kaldırmak zorunda kaldık.
Ne mı oldu bırbırı arasında tartısma cıkan uyelerımız bırbırlerıne agır konusuyor hakaret edıyor sonra bırbırlerını bıze sıkayet edıyor ve akıllı gecınen bazılar hemen eskı mesajlarını duzenleyıp hakaret ıceren yerlerı duzenleyıp degıstırıyor falan fılan.
ya da sıtede herhangı bırı ıle herhangı bır sebebple tartısıp sıteye kusen ayrılan adam butun mesajlarını sılıyor cıkıyor buda konularda anlam eksılıgıne sebep oluyor konunun ortasında bısı sormus adam oburu de cevaplamıs sorusunu sıllmıs adam sadece cevap var ama neye cevap :)

Kısacası suıstımallerden dolayı kaldırıldı.

Fakat sız boyle bır calısma nıyetınde ısenız yaparsınız guncellenecegı zaman bıze ıletırsınız bız degıstırırız konuyu.
Hem zaten mezat,dernek yerlerı oyle cok sık degısen yerler degıl.

Konu anlaşıldığına göre heralde kapatılabilir... Konuyla ilgili soru veya sorunlarınız olursa bana veya diğer yönetici abilerime özelden ulaşabilirsiniz...

............SİNAN ÖZTEKİN............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri