Konu Hakkında Bilgi verebilecek tecrübeli arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berk__09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 830

berk__09

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berk Yılmaz
Meslek
Bilgisayar
İlgi Alanı
Merhaba bir sorunla karşı karşıyayız apartmanımızın terasında küçük bir kümeste 3,5 çift güvercin beslemekteyiz lakin bir kişi bunları burada besleyemezsin kaldır bunları felan filan bağrışma derken bende apartaman sakinlerine sorarım ortak karar neyse ona uyarım herkes izin versede ben istemiyorum kaldıracaksın dedi yarın dağıtırım yuvayı parçalar atarım dedi bende mahkemelik oluruz dedim ve olalım dedi komisermiş kendisi sanırım arkasından apartman sakinlerine sordum ve diğer kişiler hiçbir şekilde sorun olmayacağını ve güvercinin ne gibi zararı olabilir ki bizlere dediler.bu konu hakkında bilgilerinizi benim ile paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar herkese

Güzel dille konuşacaksın olmadı yine güzel dille konuşacaksın olmadı yalvaracaksın oda olmadı yine güzel dille konuşup olgunca durumu anlatacaksın sıkıntısı neymiş anlıyacaksın son çareye kadar güzel dille konuşacaksın olurda zabıtaya vb şikayet ederse gideceksin döveceksin olay budur memurmuş polismiş yok artık hangi türkiyede yaşıyoruz biz ?

asıl konuya gelirsek şehir merkezinde hayvan beslemek yasaktır senin güvercininden şikayetci olmayan biri gürüldü koku var diye şikayet ettigi an o iş bitmiştir söke söke kaldırtırlar kuşları dedigim gibi güzel dil yılanı deliginden çıkarır çıkaramassan deligi üstüne taş koyarsın

berk__09' Alıntı:
Merhaba bir sorunla karşı karşıyayız apartmanımızın terasında küçük bir kümeste 3,5 çift güvercin beslemekteyiz lakin bir kişi bunları burada besleyemezsin kaldır bunları felan filan bağrışma derken bende apartaman sakinlerine sorarım ortak karar neyse ona uyarım herkes izin versede ben istemiyorum kaldıracaksın dedi yarın dağıtırım yuvayı parçalar atarım dedi bende mahkemelik oluruz dedim ve olalım dedi komisermiş kendisi sanırım arkasından apartman sakinlerine sordum ve diğer kişiler hiçbir şekilde sorun olmayacağını ve güvercinin ne gibi zararı olabilir ki bizlere dediler.bu konu hakkında bilgilerinizi benim ile paylaşırsanız çok memnun olurum iyi forumlar herkese

kardeşim acil yönünden yapacagın tek şey apartmandan imza toplayacaksın o senin kümesini dagıtamaz hakkı yok mala aniye tecavüz yapmıs olur bunun hayvan haklarında bile cezası vardır imzaları topla apartmanda o geldiyinde yüzüne vur ama sert konus böle yumusak olursan o üste cıkmak isteyecektir hiçbir şekil yuvayı yıkmasına izin verme imzaları yüzüne vur ciddi diyorum bak dosyayı yüzüne vur apartman bak izin veriyor 1 kişinin ulumasıyla mahalle ayaklanmaz diyeceksin ve özür diliyorum burda siktiri çekiceksin aynısı bana oldu gelen belediyecilere siz kimsiniz af edersiniz siktirin gidin dedim 2 kere geldiler işte gidiş o gidiş birdaha gelmediler belediye direk çevre ormana bırakıyor o imara uzayıp gidiyor uraşıcaksın ben bide balkonda besledim halde yırttım seninki teras sen hepten kurtulursun ama burda sert olman lazım hiç yumuşak olma o tepene binicektir baksana gelip söyleyişlerine kırarım kaldırırım felan o başkömiser felan olması sökmez ahhh ben olucaktım orda kardeşim sana söliceklerim budur apartmandan imzanı topla onun yüzüne vur birkeresinde benım arkadaslarım operasyon olarak adlandırdıkları kuş gribi vasıtasıyla bahçelievlerde kuşlarını almaya geldiler cocuk arkadaslarınıda önceden haber geldigi icin yanına toplamıs gelen polisleri degil yanındaki şeflerini yanı başkömiseri öldüresiye dövmüşlerdi hiç bir şey olmamıştı sadece yaptıgı tek şey ifade vermek oldu senin malına tecavüz girişiminde bulunur eger yıkar kırarsa sen hertürlü haklı duruma çıkarsın..

Komiserlikten daha kurtulamamış, kendisini halen daha karakolda zannediyor, o yüzden de emir vererek, kaldır, yaparım, ederim, yıkarım diyordur :) fazla tiiye alma, diğer komşuların rıza gösteriyorsa, haklar yasal çoğunluğa bakar, zabıta geldiğinde bu kuşlar mahallenin kuşları biz de yem su veriyoruz, hayır hasenat işliyoruz, bu kümes buradan kalksa da bu kuşlar buraya yine gelir, biz de yine yem su vermeye devam ederiz, buna da hiç kimse karışamaz, ister eminönün de kuşlara yem atarız isterse terasımızdaki kuşlara dersiniz, olur biter. :) Bu adamla dalaşmanı önermem, nihayetin de polis olduğu için görevde olan meslektaşları mevcuttur, durduk yere seni rahatsız etmeye kalkarlar tadın kaçar, değiştir yolunu, he abi olur abi de geç..

Geri