KONU KİRLİLİGİ BASLIKLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu_marik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Muharrem Karaderili
Meslek
kamu çalısanı
İlgi Alanı
Kediler
ARKADASLAR BİLHASSA GENÇ KARDESLERİMİZ AKILLARINA HER GELEN İÇİN BASLIK AÇMAKDALAR HALBUKİ BİLİNMESİ GEREKEN HER SEYİN SİTEMİZDE ONLARCASI MEVCUT GENÇ KARDESLERİMİZİN ARAMA YAPARAK ÖGRENMEK İSTEDİKLERİ HER BİLGİYE ULASABİLMELERİ MÜMKÜN AMA MALESEF O ZAHMETİ GÖSTEREMEYİP AKLA HER GELEN İÇİN KONU AÇMAKTALAR BU DURUMLARA RİAYET EDİLMESİ BİZLERİN SİZLERE HİZMETİNİ KOLAYLASTIRIR

GENÇ KARDESLERİMİZ BU DURUMLARA DİKKAT ETMELERİ RİCA EDİYORUZ AKSİ HALDE AÇTIKLARI GEREKSİZ KONULAR

SİLİNECEKDİR

SAYGILAR.

kuscu_marik' Alıntı:
ARKADASLAR BİLHASSA GENÇ KARDESLERİMİZ AKILLARINA HER GELEN İÇİN BASLIK AÇMAKDALAR HALBUKİ BİLİNMESİ GEREKEN HER SEYİN SİTEMİZDE ONLARCASI MEVCUT GENÇ KARDESLERİMİZİN ARAMA YAPARAK ÖGRENMEK İSTEDİKLERİ HER BİLGİYE ULASABİLMELERİ MÜMKÜN AMA MALESEF O ZAHMETİ GÖSTEREMEYİP AKLA HER GELEN İÇİN KONU AÇMAKTALAR BU DURUMLARA RİAYET EDİLMESİ BİZLERİN SİZLERE HİZMETİNİ KOLAYLASTIRIR

GENÇ KARDESLERİMİZ BU DURUMLARA DİKKAT ETMELERİ RİCA EDİYORUZ AKSİ HALDE AÇTIKLARI GEREKSİZ KONULAR

SİLİNECEKDİR

SAYGILAR.
?

RequeNN' Alıntı:
Abi görüşümü söylemek istiyorum konu hakkında.Bence soru cevap bölümüne hertürlü güvercinle alakalı olan konular açılabilir.çünkü adı üstünde soru-cevap bölümü (:
önce arama yapılarak olmayan yada bulunamamıs konular açılabilir tabi inanın çok konu kirliligi olusuyor ilerde bunları temizlemek çok zamanımızı alıyor buda siz üyelerimize hizmetimizi aksatıyor gençlerimiz biraz hazırcılıga kaçmasalar daha iyi olur bizlerinde düşünülmesi gerek zaten bizde hep sizlerin kolaylıgı için emek harcamaktayız her sey karsılıklı anlasılır oldugumuz sürece dahada güzel olur

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:

SİLİNECEKDİR

SAYGILAR.

**

NASIL ARAMA YAPILIYOR ONU DA GENÇ ARKADAŞLARA TARİF EDERSENİZ SEVİNİRİM..

EN ÜST SAG KÖSEDE ÖZEL ARAMA ARA YAZIYOR ORADAN NE ARIYORSA YAZARLAR HEPSİ ÇIKAR KARSILARINA ESASEN ÇOGULU BİLİYORDA ZAHMET ETMEK İSTEMİYORLAR

kuscu_marik' Alıntı:
EN ÜST SAG KÖSEDE ÖZEL ARAMA ARA YAZIYOR ORADAN NE ARIYORSA YAZARLAR HEPSİ ÇIKAR KARSILARINA ESASEN ÇOGULU BİLİYORDA ZAHMET ETMEK İSTEMİYORLAR

Abi ne zahmeti ya oraya yazsa açtığı konuya cevap beklemesinden 20 kat daha fazla zaman kazanır. Hoş biz yardımcı oluyoruz bildiğimiz birşey olduğunda hemen ama ben her seferinde vurgulayarak da söylüyorum arama kullanmalarını nafile bence senin bu olaya sağlam bir silgi ile el atman gerekiyor. Son 3 hafta da aynı konuyu 7 kere okuduğum oldu farklı ve yeni kişilerden.

kuscu_marik' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

SİLİNECEKDİR

SAYGILAR.

**
yokmu yardım eden acil yardım gibi baslıklar silinecekdir

kuscu_marik' Alıntı:

GENÇ KARDESLERİMİZ BU DURUMLARA DİKKAT ETMELERİ RİCA EDİYORUZ AKSİ HALDE AÇTIKLARI GEREKSİZ KONULAR İLLAKİ PAYLASIM YAPILMAK İSTENİYORSA OLAN BENZER BASLIKLARDANDA YAPILABİLİNİR BASLIK AÇMAK GEREKSİZDİR SİLİNİNCE KİLİTLENİNCE SİTEM ETMEK YERİNE YARDIMCI OLUNUP KİRLİLİGE SEBEBİYET VERİLMEMELİDİR UGRASIMIZ KARSILIKLI ANLAYISLA DAHA GÜZEL HALE GELEBİLİR

ZATEN VAR OLAN BENZER BASLIKLAR SİLİNECEKDİR YADA KİLİTLENECEKDİR

SAYGILAR.

Muharrem abi hay ağzını seveyim sonunda biri buna dur dedi.Gerçekten site çok kalabalık bir kitle lakin konu başlıkları hep aynı gündemde ben site ilk kurulduğundan beri değişik hesaplarla bu siteye üyeyim gerçekten kuşçuluğu buralarda toparladık desek yeri var. Genç kardeşlerimiz soru soracak elbette ama yok ayağı sakat hırıltı var bunlar zaten ilk güblerden beri sitede mevcut bilgiler. Bu durumdan rahatsız olanlardan biride benim kimisi katılır kimisi katılmaz orası önemli değil. Kişisel düşüncem bu yol yordam diyede bir husus var. Birkez daha genç arkadaşlara söylemek istiyorum araştımayı deneyin unutma kuşun iyisi bile üstünde çalışarak olur.
Bir kusurum veya gönderme maksatında birşey yaptıysam affola.
Saygılarımlaa................(Reis)

Reis_11' Alıntı:
Muharrem abi hay ağzını seveyim sonunda biri buna dur dedi.Gerçekten site çok kalabalık bir kitle lakin konu başlıkları hep aynı gündemde ben site ilk kurulduğundan beri değişik hesaplarla bu siteye üyeyim gerçekten kuşçuluğu buralarda toparladık desek yeri var. Genç kardeşlerimiz soru soracak elbette ama yok ayağı sakat hırıltı var bunlar zaten ilk güblerden beri sitede mevcut bilgiler. Bu durumdan rahatsız olanlardan biride benim kimisi katılır kimisi katılmaz orası önemli değil. Kişisel düşüncem bu yol yordam diyede bir husus var. Birkez daha genç arkadaşlara söylemek istiyorum araştımayı deneyin unutma kuşun iyisi bile üstünde çalışarak olur.
Bir kusurum veya gönderme maksatında birşey yaptıysam affola.
Saygılarımlaa................(Reis)

yeni üyeler ve küçük kardeslerim buralarıda okuyalım lütfen çok konu kirliligine neden oluyorsunuz
aksi halde uyarılmaksızın sistem tarafından uzaklastırılacaksınız arama yapmadan baslık açmayınız bizleride düşününüz

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:

SİLİNECEKDİR

SAYGILAR.

kuscu_marik' Alıntı:
kuscu_marik' Alıntı:

GENÇ KARDESLERİMİZ BU DURUMLARA DİKKAT ETMELERİ RİCA EDİYORUZ AKSİ HALDE AÇTIKLARI GEREKSİZ KONULAR İLLAKİ PAYLASIM YAPILMAK İSTENİYORSA OLAN BENZER BASLIKLARDANDA YAPILABİLİNİR BASLIK AÇMAK GEREKSİZDİR SİLİNİNCE KİLİTLENİNCE SİTEM ETMEK YERİNE YARDIMCI OLUNUP KİRLİLİGE SEBEBİYET VERİLMEMELİDİR UGRASIMIZ KARSILIKLI ANLAYISLA DAHA GÜZEL HALE GELEBİLİR

ZATEN VAR OLAN BENZER BASLIKLAR SİLİNECEKDİR YADA KİLİTLENECEKDİR

SAYGILAR.

Google Özel Arama **

sayfanın üst ve sağ tarafındadır. DİŞİ YUMURTLAMIYOR.

KUŞ ALIŞTIRMA

KUŞUM NEZLE

TOPALLIYOR

BİT, PİRE

BALKON KÜMESİ

UÇMUYOR

.......GİBİ yazdığınız zaman tüm konu ile ilgili başlıkları göreceksiniz.!

Geri