KONUYOR ARKADAŞ BU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HURDACILAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HURDACILAR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yusuf çevik
Meslek
esnaf
İlgi Alanı
Köpekler
YA Yemin hoş degil bıktım vallahi çözüm ariyorum bulamadım öneri verin sökük güvercinler konuyor abilerde başlıgı kitliyor bana öneri verin KONMALARINA ÇÖZÜMMM

Bizim sihirli güçlerimiz yokki konmalarına çözüm bulalım sitede bu konuyla ılgılı bırsuru baslık var orda gereken hersey yazıyo bosu bosuna baslık acmayın az arastırın bulucaksınız..

ya arkadaş araştırdım diyorum bakmadıgım yermi kaldı

Kuşların tüyde degıl dımı kanalrı ıyımı ucan kuslarmı ucmadan once karınları tokmu

Yapman gerekenler. 1-Konduklara yerlere 3 tane direk koyacan bır kabın içine alçı yada beton dökecen ortasına direk koyacan bu 3 diregin aralarına misina baglayıp kasetteki siyah seylerden baglıcan yada siyah poşet baglıcan 2-bir tane sahte mankenler oluyor ya onların üstünü insan gibi giydirip kondukları yerlere koyacaksın.Kuşları aç uçurmanda fayda var.

çatı usta nasıl koyim resimlerini koyammı

Ekli dosyalar

• on.webp
    on.webp
    21.2 KB · Görüntüleme: 953
  • arka.webp
    arka.webp
    24 KB · Görüntüleme: 927
  • sol.webp
    sol.webp
    12.5 KB · Görüntüleme: 914
İşin zor valla o zmn normalde sökük kuşların konmaması lazım ama bencede kuşlar tüyde ondan uçamıyor şu an bütün kuşlar tüyde geneli 1 ay sonra kendini belli eder birde daima aç ve susuz uçur indikleeri zaman verirsin.

Abi bir ay sonra hala devam ediyorsa ya sat bütün kuşları yerine çevrede besleyenlerin kuşlarını izle onlardan al yada damızlık olarak kullan onları. Ama yeni getirdiğin kuşu dama atanlarla uçurma onlarda alışır yoksa. saygılar..

konanları satıp paraya kıyıp yeni kuş ala can sorun kalkacak

Hic bosuna ugrasipta kusu satip yenisiyle devam etmesin.
Zaten cok sürmez onlarda ayni olur.

Kuslari günde kac kez ucuruyorsun.
Kuslari hangi saatlerde yemliyorsun.
Kuslara egitim verdiginde ne kadar sürüyor,nasil bir egitim veriyorsun.
Bu yaziyi dikkate alarak güzel bir ev ödevi yapabilirsin.

Birde sen sitede konulari okumus olabilirsin ama o bu okudugundan bir sey anladigin anlamina gelmez.

Konu acilmis ve cavap verildiginden bir sonraki üye aramalarda bu sacma konularla ugrasipta zaman kayip etmesin diye biraz detay ve birazda bilgi ekliyorum.
kolay gelsin.

allah razi olsunda düzenli yapiyorum ancak binam engin

bizim binalara bakarak hangi tür kuş uçar sizce

öneri

Orda her türlü kuş beslenir vede çok güzel uçurulur sadece yapman gereken hayvanları çok yormadan sürekli aynı saatte belirli bir süre uçurup kümese koyman gerekir uçumdan önce aç olmalarına dikkat etmek gerekir vede hayvanları iyi gözlemlemelisin tüy zamanı hastalık zamanı kuş isteksiz ise istediğini yap uçmaz yemelemeyi sadece kümesin içerisinde yapacaksın çatıya konan kuşa sadece aşağıya indiğinde az miktarda yem vereceksin bunu her indiğinde yaparsan yere inince yem yiyebileceğini öğretmelisin ha yinede konuyor diyorsan yapabilecek bi şey yok

abi allah razi olsunda mesala orda konmadan hangisi uçar

kuşlardan bitanesi uçmaktan aciz oldumu diğerlerininde konmasına sebep olur kuşların istediği kadar uçkun olsun içlerine bitane uçmayı sevmeyen kuş girdimi hepsinin performansını etkiler onu bulup uçanların arasından çıkarmalasın.Arkadaşım bu işler sabır işi kuşları belirli saatlerde uçurursan üzerlerine fazla düşmessen kart kuşlarla uçurmazsan sorun olmaz dediğim gibi bu işler sabır işi belki zamanlla değişirler

kuşun aç tok olması hiç farketmez ben kuşlarımı tok karna uçururum mübala etmiyorum 2 saat uçtukları oluyor bunlar taklacı değil bide yani

HURDACILAR' Alıntı:
eywda baska öneride verin
Benim yerim senin yerinden daha kötü her yanı kapalı.Kendi yavrularım hiç çatılara konmaz uçarlar ve yerine inerler.Zorlayıp ta hiç çatıya kondurmadım.40-50 dakika uçtuktan sonra açarım kümesi kuşlar inmek isterse direk yere inerler.Bazende inmek istemeyolar kuşlar açıkken bile uçtukları oluyor.

Geri