Konuyu araştırdım ama cevap bulamadım lütfen yardım!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan veyselsak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

veyselsak

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
veysel sak
Meslek
Gayrimenkul
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Herkese Öncelikle Merhaba;
Sitede araştırdım fakat bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...Kuşlarımın ayakları pislik doldu içim gidiyor hemen bir altlık aldım ama kuşların ayaklarında ki pisliği kerpeten veya başka bi kesici kullanmadan nasıl temizlerim korkuyorum ayaklarına zarar vereceğim diye..

veyselsak' Alıntı:
Sitede araştırdım fakat bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler...Kuşlarımın ayakları pislik doldu içim gidiyor hemen bir altlık aldım ama kuşların ayaklarında ki pisliği kerpeten veya başka bi kesici kullanmadan nasıl temizlerim korkuyorum ayaklarına zarar vereceğim diye..
ılık bir su ile ayaklarındaki pislikler yumuşatılarak çıkarılabilir

KONU BAŞLIKLARINIZ ; SORUNUZ İLE İLGİLİ OLMAZSA YARDIM ,ACİL ,LÜTFEN ....GİBİ....
ARAMA MOTORUNDA *

* GÜVERCİNLERİMİN TIRNAKLARINI NASIL TEMİZLERİM ? * ŞEKLİNDE BAŞLIKLAR AÇMIŞ OLSANIZ ..
KİŞİLER DE
ARAYINCA BULACAK ..

ŞİMDİ SENİN ** BAŞLIĞIN DA O NLAR GİBİ FAYDASIZ OLDU ..
BUNDAN SONRA ; DİKKAT EDELİM ..lütfen !

Banyo yaptırın veya ayaklarını ılık su içinde bir müddet tutunca, pislik gevşeyecek zamanla kendisi bile çıkacaktır.

Re: Kuşlarda ayak bakımı tırnak temizliği:)

veyselsak' Alıntı:

[email protected]' Alıntı:
KONU BAŞLIKLARINIZ ; SORUNUZ İLE İLGİLİ OLMAZSA YARDIM ,ACİL ,LÜTFEN ....GİBİ....
ARAMA MOTORUNDA *

* GÜVERCİNLERİMİN TIRNAKLARINI NASIL TEMİZLERİM ? * ŞEKLİNDE BAŞLIKLAR AÇMIŞ OLSANIZ ..
KİŞİLER DE
ARAYINCA BULACAK ..

ŞİMDİ SENİN ** BAŞLIĞIN DA O NLAR GİBİ FAYDASIZ OLDU ..
BUNDAN SONRA ; DİKKAT EDELİM ..lütfen !
Türker abi kusura bakmayın ama sitenin acemisi olduğum için yapılmış basit bir hatadır daha dikkatli olurum değiştiremedim başlığı..Herkese teşekkürler temizlik yapılmıştır :)

Geri