Konya'dan Saygılarımla

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MEHMET618
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

MEHMET618

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mehmet ÇARKCIGİL
Meslek
MUHASEBE
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba, birkaç damızlıklarım ve onların 2012 yavrularından bazılarını resmettim. İnşallah göz zevkinizi tatmin ederler. Allaha hamdolsun ki, kaliteyi oldukça yükselttim ve son derece hareketli, hevesli ve oyunlarında daimi yavrular almaya başladım. 30-35 metre ye 5 - 9 tokada kadar ulaşabilen, tabiri caizse oyundan çıkmamak için var gücü ile çaba sarfettiğini düşündüğüm sıradışı kuşlar elde ettim. Bunlara son derece sahip çıkıyorum. Seçkin dostlarıma da hediye ettim. Önceki bir çok yavruları kaliteden anlayan arkadaşlara sattım. Yer sorunum nedeni ile çoğaltamıyorum. Şuan bunları uçuruyorum ve havada oldukça memnunum. Yerdeki durumları için yorumlarınızı bekliyorum. Sevgi ve saygılarımla, iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

• 002.webp
    002.webp
    519.6 KB · Görüntüleme: 1,357
  • Resim 013.jpg
    Resim 013.jpg
    782.1 KB · Görüntüleme: 1,383
  • Resim 026.webp
    Resim 026.webp
    751.3 KB · Görüntüleme: 1,402
  • Resim 054.jpg
    Resim 054.jpg
    906.4 KB · Görüntüleme: 1,399
  • Resim 071.webp
    Resim 071.webp
    573.8 KB · Görüntüleme: 1,376
S A anlatımlarınıza göre bizlere masallah güle güle besleyin demek düşer mehmet kardesim
olabilirse videolarınıda görmek izlemek isteriz o zaman yorumlar görünene yapılacagı için dahada bir güzel olur paylasım için tesekkürler

saygılar

meraba öncelikle kuşların güzel abi inşanlah yavru alırsın
ben bir yerden söyle duymuştum oyun kuşunda kostum aranmaz diye
ama senin kuşların boyu posu yerinde

Yakışıklı gözüküyorlar Maşallah .

Kuşlardan bahsetmenize göre , yerde duruşları kadar güzeller maşallah.Alllah yavruları ve oyunlarını daha iyi bir şekilde daim etsin.

Elhamdulillah şuan 30 a yakın yavru uçuruyorum, hepsi birbirinden hevesli, İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu gün video çekimi yapayım istedim. Müthiş rüzgar vardı. Rüzgarın etkisi ile hayvan oyuna giriyor, sanki 50 mt yapıyormuş gibi bir performans ortaya çıktı, bu nedenle çekemedim. İnşallah en kısa zamanda sizlere şöyle güzel bir video izlettireceğim. İyi akşamlar,

maşallah abi hepsi birbirinden güzel allah nazardan korusun

maşallah kuşlarınızın görüntüsü güzel şeyler yaparız diyorlar onda hem fikiriz lakin yazmış oldugunuz şu cümleye dayanarak ( Allaha hamdolsun ki, kaliteyi oldukça yükselttim ve son derece hareketli, hevesli ve oyunlarında daimi yavrular almaya başladım. 30-35 metre ye 5 - 9 tokada kadar ulaşabilen, tabiri caizse oyundan çıkmamak için var gücü ile çaba sarfettiğini düşündüğüm sıradışı kuşlar elde ettim.) birkaç kelime yazmak istedim.yavru kuşun hırslı oyununa bakıp buldum demek biraz aceleciliktir.bekleyin sonlarını görün bu uzun bir sürec.ben eskiden çok kuşu buldum derken yanıldım.ana baba ortalıgı yıkdı yavru takla bile atmadı,yavrulugunda ortalıgı yıkdı ekelıkde bozdu.neyseki aradıklarımı buldum diyebiliyorum.eger sizde bu süreçleri atlatdım kuşların sağlamasını yaptım dıyorsanızda aman kıymetinı bılın sakın kaybetmeyın ıyı kuş zor bulunuyor diyorum

maşallah, güzel kuşlar, allah uzun ömür versin..

Maşşallah abi Allah nazardan saklasın (:

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Murat Koç kardeşim temennin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim. Evet sanırım amacıma ulaştım. Maalesef 2 kez hırsızlık vakası ile karşılaştığımdan, yedekleme yaparak üretmekteyim. Şimdilik uçurduklarımızda 20-25 de bir ihtimalle bir yavrumda dirsek açma hadisesinden başka bir sorun yaşamadım. Doğrusu dediğiniz gibi iyiyi bulmak, ulaşmak oldukça zor. Bu nedenle bu ihtimal de kafamın bir kenarında ukde iken üretmeye devam ediyorum. Allah hepinize çok daha kalitelilerini ve güzel güzel yavrularını seyretmeyi nasip etsin.

Selam
mehmet kardes kuslar göze güzel hitap ediyor masallah genelde herkez kendi kusunun ucusunu ve oyununu sever kuslariyin oyununu görmedende birseyler söyleyemek zor insallah dedigin gibilerdir önemli olanda senin hosuna gitmesi.

saygilar

maşşallah Mehmet kardeşim güle güle bakasın güzel kuşlar,dediğin gibi oyunlarıda seni tatmin ediyorsa sorun yok.

Allah kazasız belasız uçurmak,üretmek nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, İnşallah en kötü kuşlarının bendekiler gibi olur. İyi akşamlar,

Maşallah, kuşlarınız yerde güzel görünüyor hemşehrim. En kısa zamanda videolarınızı da bekliyorum.

Maaşallah kuşlarınız çok güzel.
Bende fotoğraf yüklüyorum fakat mesajınız fazla karakter içeriyor diyor, sebebi ne olabilir fotoğrafın kalitesinden mi acaba*

Geri