Konyadan yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bender
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Bender

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bender aLturki
Meslek
ogrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
merhaba

konyadaki arkadaslar yardimci ola bilirseniz bana cok sevinirim

konyada arayip bulamadigim seyler var

biliyorsaniz yardimci olursaniz sevinirim

1 : 50 tane 1den 50 ye kadar numarlanmis Siyah plastik marka (kunye) ve 50 tane 1den 50 ye kadar numarlanmis kirmizi plastik marka (kunye)

2 : chevivac-P200

3 : asi tabancasi

internetten buldum ama konyada varsa yerini bilen varsa ve yardimci olursa gercekten sevinirim cok tesekkurler

konyanın hangi memleketindesiniz ben konyanın merkezindeyim merkeze yakın yada merkezdeyseniz size 1 2 yer tarihf edebilirim bu forumda konya , merkezden kimsenin olacagını sanmıyorm konyanın insanı böle sitelere girmez :(

bende konya merkez meram

İhsaniye , deki kuş ihalesi ve gerekli ilaclarıda , eski garajdaki veterinerlerden temin edebilirsin yerim selçuklu fatiışıklarda yolun düşerse beklerim abi telim 05446535130

Konya'lılar da girer bu siteye neden girmesin. Bende bu siteye girenlerden biriyim ve Konya'lıyım. Bu dediğin aşıyı Konya'da bulamazsın. Ben bu aşıdan bu yıl kuşlara yaptım ve memnunum.

ilyaskonya' Alıntı:
İhsaniye , deki kuş ihalesi ve gerekli ilaclarıda , eski garajdaki veterinerlerden temin edebilirsin yerim selçuklu fatiışıklarda yolun düşerse beklerim abi telim 05446535130

ihsaniyedeki ihaleye sordum eski garaja gittim yok bu ilactan cok tesekkur ederim insallah

RAMAZAN42' Alıntı:
Konya'lılar da girer bu siteye neden girmesin. Bende bu siteye girenlerden biriyim ve Konya'lıyım. Bu dediğin aşıyı Konya'da bulamazsın. Ben bu aşıdan bu yıl kuşlara yaptım ve memnunum.

bu asi en iyi asilardan ben suudi arabistanda bundan kullaniyordum veistanbuldan buldum

zaten chevita dan sasmicaksin tum kullandigim ilaclar chevita

tesekkurler bilgi icin

amacima ulastim herekse cok tesekkur ederim konu kapatila bilir tesekkurler tekrardan

Geri