KÖPEK DÖVÜŞLERİNE HAYIR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MardinciBero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan
Meslek
Ünal
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar köpek dövüşlerine hayır.Bugün boş bir arsada 3 pitbul ile 4 husky kavga ettirildiğini gördüm kimin yendiğini bana sormayın manzara iğrençti huskylerden birinin bağırsağı dışarı çıkmış kavga ediyor,bi pitbulun çenesi parçalanmış ve başka bir huskyninde kuyruğu koparılmış geriye 1pitbul ve 2 husky döven DOBERMANIM ATEŞ VE BOXERIM DUMAN köpeklerde kavga etmeye hal kalmamış sahipleri 100 ytl için neredeyse köpekle boğuşacaklar 2 köpeğimide sahiplerinin üstüne bıraktım.Sahipleri karşılarında 1m aşkın boylu bir dobermanı ve azgın bir boxerı görünce kaçtılar ama geriye 3 ölü pitbul ve 3 ölü husky kaldı 1 huskyde ağır yaralı.Sahiplerini polise gidip tarif ettirdim.Adamlardan biri horoz dövüşlerinde sabıkalı başka biri veteriner daha ne denir ki bu konu hakkında!!! :hungur: :hayir:

[No message]

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    13.9 KB · Görüntüleme: 974
[No message]

Ekli dosyalar

• 24866.webp
    24866.webp
    9.9 KB · Görüntüleme: 1,146
[No message]

Ekli dosyalar

• apg_dog_fight_070719_ms.webp
    apg_dog_fight_070719_ms.webp
    42.1 KB · Görüntüleme: 1,160
[No message]

Ekli dosyalar

• dogfightinafghanistanlukepowel.webp
    dogfightinafghanistanlukepowel.webp
    68.6 KB · Görüntüleme: 1,039
[No message]

Ekli dosyalar

• dogs-fighting.webp
    dogs-fighting.webp
    21.3 KB · Görüntüleme: 1,133
[No message]

Ekli dosyalar

• eD0nnjA9hi.webp
    eD0nnjA9hi.webp
    69 KB · Görüntüleme: 996
[No message]

Ekli dosyalar

• rett.webp
    rett.webp
    6.8 KB · Görüntüleme: 1,281
Haklısın Kardeşim Adamların Üzerine Köpekleri Salmakl İi Etmişsin ama Pitbulların Öleceğini Sanmııyorum Çünkü Dünyanın Enpis Köpeklerinden Nasıl Ölüyor Onu Anlamadım.Bide Şahsen Ben Köepke Beslesem
Hakiki Sivas Kanhalı Beslerim O Köpeğin Üstüne Tanımam Senin O Dobermanını Merak Ettinm Resmini Koyarmısın 1 M Boyunu Görelim.

EFKARLI_ÇOCUK

[No message]

Ekli dosyalar

• rottweiler-431x300.webp
    rottweiler-431x300.webp
    37.6 KB · Görüntüleme: 1,247
abi azsonra koyucam boxerle beraber

[No message]

Ekli dosyalar

• triumph06051bs5.webp
    triumph06051bs5.webp
    23.4 KB · Görüntüleme: 1,231
[No message]

Ekli dosyalar

• pitbull057889a80569bdcdby.webp
    pitbull057889a80569bdcdby.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 1,022
MardinciBero' Alıntı:
Arkadaşlar köpek dövüşlerine hayır.Bugün boş bir arsada 3 pitbul ile 4 husky kavga ettirildiğini gördüm kimin yendiğini bana sormayın manzara iğrençti huskylerden birinin bağırsağı dışarı çıkmış kavga ediyor,bi pitbulun çenesi parçalanmış ve başka bir huskyninde kuyruğu koparılmış geriye 1pitbul ve 2 husky döven DOBERMANIM ATEŞ VE BOXERIM DUMAN köpeklerde kavga etmeye hal kalmamış sahipleri 100 ytl için neredeyse köpekle boğuşacaklar 2 köpeğimide sahiplerinin üstüne bıraktım.Sahipleri karşılarında 1m aşkın boylu bir dobermanı ve azgın bir boxerı görünce kaçtılar ama geriye 3 ölü pitbul ve 3 ölü husky kaldı 1 huskyde ağır yaralı.Sahiplerini polise gidip tarif ettirdim.Adamlardan biri horoz dövüşlerinde sabıkalı başka biri veteriner daha ne denir ki bu konu hakkında!!! :hungur: :hayir:
Selamlar
Berkan Bey Öncelikle Köpek Dövüşlerine Herzaman Karşıyım Yazdıklarınızı Okudum Hangi Akıl Hangi Mantık Pitbull Gibi Bir Köpeğin Karşısına Husky Çıkartır :) :) Böyle Cahillerde Var demek memlekette :(
pitbulun çenesi parçalanmış ve başka bir huskyninde kuyruğu koparılmış geriye 1pitbul ve 2 husky döven DOBERMANIM ATEŞ VE BOXERIM DUMAN köpeklerde kavga etmeye hal kalmamış
sizde karşıyım diyonuz fakat köpeklerinizi salmışınız Pitbull deyim geçmeyin ben Dobermanda besledim 3 sene Pitbulların Ölüsü bile onlara yeter Allahtan Köpeklerinize Bişi Olmamış :)

Haklısın Bende İnanamadım 1 Pitbull Ama Sivas Kangalıysa Yapsalar Hangisi Döver Onu Merak Ediyorum.Sivas Kangalıda Öle Kötü Bİ Köpek Değil. Hangisi Döver Acaba

EFKARLI_ÇOCUK

abi pitbul filan hikaye köpekte yürek olacak kavgaya karşıyım ayrıca köpeklere salmadım köpeklerimi sahiplerine saldım bide benim doberman

Ekli dosyalar

• benimki.webp
    benimki.webp
    13.4 KB · Görüntüleme: 1,268
  • benimki2.webp
    benimki2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 1,323
  • 08283170322118_1.webp
    08283170322118_1.webp
    13.3 KB · Görüntüleme: 1,155
boxerım

Ekli dosyalar

• duman.webp
    duman.webp
    7.1 KB · Görüntüleme: 1,326
  • duman2.webp
    duman2.webp
    15.5 KB · Görüntüleme: 1,291
  • duman3.webp
    duman3.webp
    7.7 KB · Görüntüleme: 1,254
Köpeklerinizin Maşallahı var Allah Nazardan Saklasın Güzel Doberman Fakat Şunu Unutmayalımki Pitbull Gibi Dövüşen Bir Köpek Irkı Yok Ondan Dolayı Hafife Almayın Derim Pitbulları Ben Yaşadım Gördüm Sakın Yanlış Anlamayın Dövüştürmedim Sadece Araştırdım Dövüştürenleri Gördüm Arkadaşlarımı Gördüm Ve iyi Dövüşen Bir Pitbullun Karşısında Sivas Kangal Bile Zayıf Kalıyor Amacım Sizle Tartışmak değil Tartışma Ortamıda Yaratmak Değil Sadece Bilgi Paylaşımı Yapmak ...

ya abi her zaman en sevmediğim şey pitbulumdan bahsetmektir abi bendede pitbul var bende ne zayıf yönünün olduğunu biliyorum dobermanımı ve boxerımı ona göre yetiştirdim

köpek dövüşlerine bende çok karşıyım biryerde duysam yada görsem yaşı kaç olursa olsun tartışmaya yada kavgaya giriyorum onlarla

yedikule hayvan barınağı gönüllüsü emre ...

Geri