Kör kanada çözüm!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar küçükkken bazı abilerimiz yanında kuş beslerken bazen kör kanar kuşlar olurdu yani kuşun kanadı büyümüyor mesela kanadını çekersen 7-8 ayda zor geliyor acaba bunun bi çaresi var mı? Kaç gündür aklıma takılıyor... Yani ilacı falan var mı böyle kuşalr düzelmez mi?

...........SİNAN ÖZTEKİN.............

Kimse cevap yazmadığına göre sanırım bi ÇÖZÜMÜ YOK..

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

o tür bir sorunla karşılaşmadım ama bu konuyu veterinerlerle çözebileceğini düşünüyorum. kanadın kemik yapısıyla alakalı olduğunu düşünürsen kemiğin yani kalsiyum yapıcı fonksiyonların bu tür kuşlarda yeterli çalışmadığı sonucuna varabiliriz. bu da kalsiyum açısından zengin vitamin,destekleyiciler ve veteriner önerileriyle aşılabilir.

ugurk81' Alıntı:
o tür bir sorunla karşılaşmadım ama bu konuyu veterinerlerle çözebileceğini düşünüyorum. kanadın kemik yapısıyla alakalı olduğunu düşünürsen kemiğin yani kalsiyum yapıcı fonksiyonların bu tür kuşlarda yeterli çalışmadığı sonucuna varabiliriz. bu da kalsiyum açısından zengin vitamin,destekleyiciler ve veteriner önerileriyle aşılabilir.

Hmm demekki eğer bi gün başıma gelirse veterinere gitmek tek çözüm yolu...
İlginizden dolayı teşekkür ederim...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

arkadaşlar ben veterinere gittim bnmde beyaz güvercinim öyle oldu anne babası full oyunlu çifti 3.000 lira ama yavrusunda böyle bir sorunla karşılaştım ama veteriner her hangi bi çözüm önermedi kendiliğinden iyileşirse iyileşir olmazsa kalır öyle dedi.şuanda 3 kanadı kaldı tamamlanması için 1 tanesinin yarısı çıktı yani 2 buçuk kanat daha bekliom

Geri