kubilay05
Üye
- Ad Soyad
- kubilay kayiş
- Meslek
- kamu
- İlgi Alanı
- Kediler
Erkek sultan papağanımla ilgili bir sorun yaşıyorum. Onu yaklaşık yedi ay önce aldım. Geçen hafta ilk kez geceyi farklı bir odada geçirdik. Bundan dört gün önce başladı; son iki gündür aşırı huzursuz.
Dün kaçmaya çalıştı ve gerçekten de kaçtı. Yaklaşık bir buçuk saat sonra bulduk. Hala çok korkmuş ve gergin görünüyor. Dün akşam pencereden dışarı bakarken bir kedi önüne atladı ve çok korktu.
Onu nasıl sakinleştirebileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Daha güvenli hissetmesi için ne yapabilirim? Korkusunu nasıl azaltabilirim? Herhangi bir deneyiminiz veya öneriniz varsa lütfen paylaşın.
Onun için en iyi çözümü bulmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Dün kaçmaya çalıştı ve gerçekten de kaçtı. Yaklaşık bir buçuk saat sonra bulduk. Hala çok korkmuş ve gergin görünüyor. Dün akşam pencereden dışarı bakarken bir kedi önüne atladı ve çok korktu.
Onu nasıl sakinleştirebileceğim konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Daha güvenli hissetmesi için ne yapabilirim? Korkusunu nasıl azaltabilirim? Herhangi bir deneyiminiz veya öneriniz varsa lütfen paylaşın.
Onun için en iyi çözümü bulmak istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.