KORUMA(TİPCİ)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koruma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

koruma

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet
Meslek
güvenlik
İlgi Alanı
Diğer
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(538).webp
    Goruntu(538).webp
    114.2 KB · Görüntüleme: 1,770
  • Goruntu(654).webp
    Goruntu(654).webp
    113.8 KB · Görüntüleme: 1,756
  • Goruntu(651).webp
    Goruntu(651).webp
    170.1 KB · Görüntüleme: 1,807
[No message]

Ekli dosyalar

• Goruntu(1083).webp
    Goruntu(1083).webp
    175.7 KB · Görüntüleme: 1,761
  • IMG0126A.webp
    IMG0126A.webp
    14.3 KB · Görüntüleme: 1,741
  • IMG0124A.webp
    IMG0124A.webp
    15.6 KB · Görüntüleme: 1,742
sarı kafa tip bendede kırmızı kafa tiplerim var 2 çift inş zamanla tek tür paçalı kırmızı kafa tip olarak besleyeceğim bunlar gibi aynı ama kırmızı kafalı...

Maşallah güzel kuslar bende de paçalı ve paçasız olmak üzere siyah ve mavi hastalıksız günler:D

MAŞALLAH kuşların çok güzel çok beğendim bol yavrulu günler dilerim .bende van yüksek uçucu besliyorum

5 saatin üzerinde uçuyorsa eyvallah tip diyebiliriz bu kuşlara arkadaşlar hepinize soyu belli kuşlar beslemeyi tavsiye ederim zira bu iş hep amatörce yapılıyor gelecek nesillere de kanı temiz kuş bırakmayacağız böyle giderse yurt dışından da güvercin ithal etmemiz pek yakındır...

Biz Bursa'da 5 saat deilde 10 saatin üstünde ucuruyorus antreman ile ucus süresi 16 saate kadar cıkabilio ama hersey antrenmana baglı...
Bu resimdeki kuslarda tippler değil Budapeste Yüksek ucucusudur....! Bilmeyenler için söyledim bilenlerde zaten anlamıstır.
Tippler ile ilgili bilgi edinmek isteyen warsa [email protected] adresinden bana ulasabilirler...
SAygılarımmla....

Haklısın koruma bu kuşlar tipler değil.arkadaşımıza yetiştirdiği kuşlardan dolayı tebrik etmek gerekir.ama yinede titiz bir araştırma yaparsa farkı anlayacaktır.Bende son yıllarda yüksek uçucu uçuruyorum.anlaşılan oki bu işin öncüleri ve tecrübelileri bursalılar.Haklarını yememek gerek.ayrıca 2009 uçuş rekorunun bursalı bir arkadaşa ait olduğunu biliyorum.

tolga bey sarı budapestelerınız guzel masallah degmesınler
rica etsem msn adresnızı veya telefon numaranızı verebılır mısınız

İlk Resimdeki Kus Cok Hosuma Gitti Ama İlk Resimdeki Kusun Kanatları Biraz Uzun Gibi Geldi Bana Irkından Dolayımı Dicem Ama Diğer Resimlerdekiler Öle Değil ... Ama Ginede Cok Hos Güzel Kuslar ... Allah Sahiplerine Gönüllerince Beslemeyi Nasip Etsin ...

MAŞALLAH BEN KUŞ ARIYORUM YENİ BAŞLADIM BU NİC ARKADAŞIMIN ARKADAŞMIN NİCİNDEN YAZIYORUM BEN GÜZEL GÖRÜNÜŞÜ OLAN ÇKUN KUŞ ARIYORUM NASIL Bİ KUŞ TAVSİYE EDERSİNİZ BANA ŞİMDİDEN TŞK

arkdaşlar bu sarı kapaların uçum sürelerini ne kadar bende var ama 30dk geçmedi uçum süreleri sabah 7 akşam 5gibi sürekli uçuruyorum sebebi nedir ayrı bi yöntemi varmı

Geri