KOSTÜM DEĞİL OYUNLU KUŞLAR.....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

S A GERÇEK TEN GÜZEL KUŞLAR EMEGİNE SAGLIK ALİ KARDEŞİM GÜLE GÜLE BESLE KARA DUMANLI KİRLİ DE BİRBAŞKA GÜZEL ALİ O KUŞUN OYUNUNU BURADA İZLEMEK İSTERİM KISMET OLURSA
MAŞALLAH

[No message]

[No message]

Maşallah çok bakımlı ve güzel kuşlarınız var.
İnşallah güzel günlerde uçurur izlersiniz.

Khalid

maşallah çok güzeller kostüm desen kostüm oyunlu desen oyunlu görünüş desen görünüş poz desen poz::))

kuscu_marik' Alıntı:
S A GERÇEK TEN GÜZEL KUŞLAR EMEGİNE SAGLIK ALİ KARDEŞİM GÜLE GÜLE BESLE KARA DUMANLI KİRLİ DE BİRBAŞKA GÜZEL ALİ O KUŞUN OYUNUNU BURADA İZLEMEK İSTERİM KISMET OLURSA
MAŞALLAH

abi teşekkür ederim yorumlar için.dumanlı kirliyi bizde beklyiruz.yer yakın olsada gel çay içip uçuralım sohbet ederk seyredelim diyecem ama yer uzak be abi..
hayırlı günler

Faruk Yapar' Alıntı:
maşallah çok güzeller kostüm desen kostüm oyunlu desen oyunlu görünüş desen görünüş poz desen poz::))
saol gardaş yorumların için eh işte kendi çapımızda bişeyler besliyoruz....çok saol

ali abim maşallah rabbim nazardan beladan sakınsın...marik abimin dediği gibi videoları beklıyoruz...saygılar

mehmet21' Alıntı:
ali abim maşallah rabbim nazardan beladan sakınsın...marik abimin dediği gibi videoları beklıyoruz...saygılar
saolasın öğretmenim güzel dileklerin için..inşallah öğretmenim...
hayırlı günler

maşallah , :tamam: ,valla bazı konularda oyun kuşu yerde belli olurmu demişlerdi alın size oyun kuşu ,eskiden böyle kuşlar vardı büyüklerimiz beslerdi,takkalıların ve arabın maşallahı var güle güle sağlıcakla besle :slm:

göksal balcı' Alıntı:
maşallah , :tamam: ,valla bazı konularda oyun kuşu yerde belli olurmu demişlerdi alın size oyun kuşu ,eskiden böyle kuşlar vardı büyüklerimiz beslerdi,takkalıların ve arabın maşallahı var güle güle sağlıcakla besle :slm:

Teşekkür ederim abi yorumların için:Biz bu işi profesyonelce yapmaya çalışıyoruz.yerimiz müsait 8 tane kümes var,hepsi ayrı ayrı yavrular için ayrı,uçanlar için ayrı,yatık olanlar için ayrı,damızlıklar için ayrı.uçuş saatleri zamanı yem saatleri belirli düzenler içinde takip ediliyor.Ama hepsi OYUNLU KUŞLARDIR damarları eskilere dayanan kuşlarda mevcut.Ama KOSTÜM KUŞU MASA KUŞU beslemiyoruz,besleyeneda saygı duyuyoruz.Ama dediğim gibi hepsi OYUN KUŞLARIDIR.....teşekkür ederim tekrar....

Maşallah subahanallah...

biri değil hepsi 4*4 , inşallah kanda varsa kuşlarda emek zayi edecek kuşlar değil, güle güle besle ...

Kuşlar çok güzel gözüküyor , Maşallah sağlıkla besleyin .. selamlarŞEREF

Kuşlarınızın maşallahı var, 1. fotodaki arap yavrunun pozuda çok iyiymiş (:

alidemirsmm' Alıntı:
Maşallah subahanallah...

biri değil hepsi 4*4 , inşallah kanda varsa kuşlarda emek zayi edecek kuşlar değil, güle güle besle ...

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için saolun varolun...

şeref' Alıntı:
Kuşlar çok güzel gözüküyor , Maşallah sağlıkla besleyin .. selamlarŞEREF

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...saygılar

Geri