kostüm dişi arap

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dadas

Üye
Siteyi ziyaret et
S.A arkadaslar.

Ben Canakkaleden Samil.Bu ise gönül vermis biri olarak kostüm tarzi ve cesitli illerin öz kuslarini beslemekteyim,suanda kostüm tarzi erkek araplarima düz disi arap aramaktayim sayet elinde tipi ve rengi düzgün arap olanlar varsa,haberleselim veya burdan görüselim.
Umarim aranizda hosca vakit gecirir ve karsilikli bilgi alis verisinde bulunuruz.Hepinize cok tesekkür ederim ilgi ve alakanizdan dolayi simdiden.
Erkek arabimin fotosunu yarin sizlerle paylasacagim arkadaslar bugun yetistiremedim

[email protected]

Selam Samil Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim...

BOZOGLU

aleykümselam
hoşgeldiniz şamil abi.öz kuşlar (oyun kuşları mı?) hakkında bilgilerinizi bekliyoruz.iyi ve güzel vakit vakit geçirirsiniz inşallah.iyigünler...

Tahir bey kardeşim sizler gibi güzel insanların olduğu bir aileye katıldığım için bende çok mutluyum hepinize teşekkür ederim.Diğer kardeşimin sorusunu yanıt olarak aradığım dişi araplar şebab nitelikli(gaga göz beyaz eller dolgun vs.)elinde bu tipkuşlar olan varsa görüşelim.hepinize saygılar sunarım Şamil ATAÇ..

Elimdeki erkeklerimden bir tanesi bu.

Umarim begenirsiniz,yorumlarinizada acigim ayrica.

Ekli dosyalar

• SDC10262.webp
    SDC10262.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 449
  • SDC10271.webp
    SDC10271.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 434
  • SDC10263.webp
    SDC10263.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 362
Abi maasallah güle güle besle,insallah aradigin disiyide bulursun kafana göre.

Hayirli geceler,Allaha emanet ol.....

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim...

BOZOGLU

sağolasın TAHİR kardeşim inşallah umduğumu bulurum sevgilerimle..Şamil ATAÇ

valla abicim ben oyun kuşu bakıyorum şebabtan anlamam ama bi sitede bu kuşları gördüm çok hoşuma gitti sizinde aradıgınız böyle kuştur diye düşünüp resmini koyuyum dedim kuşların sahibini tanımıyorum satar satmaz bilmem ama msn adresi vardı isterseniz ekleyip bi konuşun MEHMETBAS1976@HOTMAİL.COM

Ekli dosyalar

• zerkekcx7.webp
    zerkekcx7.webp
    51.9 KB · Görüntüleme: 371
şamil kardeşim foruma hoşgeldin öncelikle.. arap sevdan bitmemiş gördüğüm kadarıyla (:
umarım aradığını bulursun bir an evvel
son resimde eklenen mehmet kardeşime ait kuşları tavsiye ederim gerçekten .. resimde olduklarından çok daha güzel kuşlar gerçekten sende msn im var irtibat kurarsan konuyla ilgili yardımcı olabilirm belki
esenlikler..

abi nazar değmesin kuşlarına inşallah aradığn türde bir de dişi bulursun

Öncelikle ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim Aras bey ve Hüseyin bey sağolun Mehmet kardeşim devamlı konuştuğum bi arkadaşımdır tabiki onunla görüştüm ancak elinde olmadığını olsaydı hemen yardımcı olacağını söyledi benim kuşlarımda çok kızgınlar kümesde diğer yuvalıklara girip çıkıyorlar bunun sonucunda kümesin ekeside oraya peşine girince yuvalıkta yumurtaların ve yavruların üzerinde kavga çıkıyor o yüzden biran önce kuşları eşlemek istiyorum..hepinize saygılarımı sunarım .Şamil ATAÇ.

Sayın arkadaşlar aranan kuşlar bulunmuştur.Hepinize teşekkür eder saygılarımı sunarım.Şamil ATAÇ.

kuşlar bulunduğuna göre konu kilitli.

Kuş bulunduğuna göre konu kilitliyse geri dönüşüme taşınması gerekiyor. Unutmayalım.

evet ama öncelikle forumdaki bir sürü kilitli ama taşımayan konuların nedenini söyleyin hüseyin bey?

Herkes görevini yapsa daha güzel olur ömür bey. Madem konuyu kilitlediniz yer kaplamasın diye geri döünşüm kutusuna taşıyında bizde sizde üyelerde sevinsin..

ben herzaman taşıyorum ve görevimi yapıyorum hüseyin bey bazıları gibi 3 ay sonra eklemıyorum videoları.
ama uye girip tek mesaj yazdığı konuyu göremeyince iyi olmaz konum bilgi verilmeden silinmişmi nolmuş der.
bi görsün aaa demekki satılınca kilitleniyomuş desin ondan sonra yani 1-2- gün sonra taşınır.

Bu foum için çok şey yaptım seninle tartışamam burda bunu sende biliyorsun. Kurallar var ve bu kurallarıda ben koydum herkeste bu kurallara uyacak uymayanada kapı açık. Yöneticiler foruma uygun olmayan her türlü materyali silme, değiştirme, taşıma haklarını gizli tutarlar. Bu kurallar sayfasında eklidir. Konuya başka birşey yazma. Videolarda öyle basit olsa herkes günde yüzlerce video eklerdi. Umarım anlamışsındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri