Kötü durum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbul3434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arif topçu
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bugun güvercinleri saldım sürekli karsı binanın çatısına konuyorlar ordaki kadında hep buraya sıçıyorlar ediyorlar tüylerinden bıktım balkonum pisleniyor falan dedi. Bende laf dalaşına girdim en sonunda tamam birdaha salmıcam kuşları dedim. Seni şikayet ederim falan filan dedi benim için kuşçuluk artık bitmiş gibi görünüyor günde en fazla 1 saat çıkartıyordum oda onlara batmış demekki. Napacağımı şaşırdım artık etle tırnak ayrılıyormuş demekki.

Şikayet etsede bişi olmaz ben ucurmadigim damızlık lardan yavru aldığım halde şikayet Etiler zabıta geldi kuş varmı dedi var dedim kagit imzaladım gittiler bidaha kimse gelmedi hiç bişi olmaz Besle deki ona bokları test yaptır kanıtla de susar gider :D

Canım kardeşlerim kadınla laf dalaşına gireceğine özür dileyip anneciğim ablacığım salmıyacağım uçurmuyacapım idere ediver getir bizim evde yıkatırım deseydin şimdi zabıta gelip evrak imzalatacak tarım ve köyişlerine yazı yazıp onlarıda beraberinde getirip evrak düzenleyip belediye meclis kararı ile 780 tl ceza yazacaklar keşke alttan alsaydın .İşte besliyen arkadaşlara yazıp söylüyoruz kalkmayan kuşlara taş ,yumurta ,patetes ,soğan , domates ,atmayın yok kuşları kaldırmak için yapıyoruz kötü bir niyetimiz yok ama diğer insanları rahatsız etme lüksünüzde yok bu işi gençlik içgüdüsü ile değil insanları rahatsız etmeden yapalım lütfen selamlarımla.

Abi kadın laf anlamaz birisi eskidende bizle hep uğraşırdı mahallede seveni yok. Takmış kafayı güvercinlerime diyorum yarım saat 1 saatlik zevk yapıyoruz içine ediyosun ama nuh diyor peygamber demiyor kuşlar çat çat yapıyormuş. Kadın kafayı bozmuş güvercinlerle hem balkonuna kargalar,kumrular sıçıyor, benim kuşların üstüne atıyor suçu kaç kere gözümle gördüm kumrular balkonuna gidiyor. Ben güvercinleri salarım ve beklerim çatısına hiç bir zaman bir cisim atmadım tek derdi tüyleriymiş.

3-4 tane kuş uçur ne pisliği olacak

Geri