köye gidicem güvercinlerimi ne yapıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaslar yarın aksam köye gidicez 10 günlügüne ama güvercinlerime bakıcak kimse yok sizce 7 8 kap a su ve bolca yem doldursam birşey olur mu yada ne yapim ?

10 gun kapalli sekilde kalirlarsa hayvanlar perisan olur isteigin kadar su yem koy .. cozumd egil kumesin temizligi havanladirilmasi gerekiyor ...

10 GÜNDE KAÇ LİTRE SU İÇERLER..KAÇ KUŞ VAR ..KAÇ KG YEM GEREKİR..OTOMATİK YEMLİK VE SULUKLAR

MEVCUT..

10 GÜNDE SU BOZULUR.. YEŞERİR..HAVA SICAK.. :hayir:

bir legenin içine su yerine kocaman bir buz koy serin yere daha iyi olur bence

10 GÜN

10 gün çok uzun bir süre kuşlar için.Bn kuşları bırakıp 2 günlügüne yazlıga bile gidemiyorum.1 günlügüne gittim oda aksamdan yemledim ertesi gün aksam üstü gelecektim.Aklım sürekli onlardaydı neyseki1 günden bişe olmadı olmazda ama 10 gün çok bence mutlaka ölüm yada hastalık olacaktır..

10 gün çok uzun bir süre kuşlar için.Bn kuşları bırakıp 2 günlügüne yazlıga bile gidemiyorum.1 günlügüne gittim oda aksamdan yemledim ertesi gün aksam üstü gelecektim.Aklım sürekli onlardaydı neyseki1 günden bişe olmadı olmazda ama 10 gün uzun bence mutlaka ölüm yada hastalık olacaktır..

BOL YEM KONUR .YETERLİ OLUR..MEVSİM YAZ..

SORUN.SICAKTA SUYUN BOZULABİLECEĞİ..LEŞ GİBİ KONAN BİR SUYU İÇMELERİ GEREKECEK..

KÖTÜ BİR DURUM..ÇARESİ VARSA BİLMEK İSTERİM..

SİFONLU OTOMATİK SU TESİSATI OLURSA , BAŞKA...

allaha şükür bişey olmamış güvercinlerime balina yavrum vardı bayaa büyümüş oda yerden kalkıyo kendi kendine yuvanin üstüne çıkıyo yeme gaga vuruyo ama yedigini görmedim daha :D

Geri