Kral Baskalar ( GünCel)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baskaciemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ünal Özdemir
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Diğer

NOT=Ticari amaçlı değildir.

baskalarınız cok güz görünüyor ticari deyildir her neyse acaba hediye etmek istermisin cok hoşuma gittide bir cift almak istiyorum

Kuşlarınız çok güzel maşallah ama dikkatimi çekti yavruların yanı yem dolu fare gelmiyomu.yada yemi bi kaba koysanız daha iyi olmazmı?

maşallah maşallah kuşlar gerçektende kral gibi görünüyor yavrular da sağlıklı duruyor bol bol yavrular dilerim...

Baskalarınız çok güzel inşallah yavrularınız sağlıklı büyür tabi ana babaları da sağlıklı yaşar

Ünal bey kuşlarınız güzelmiş sağlıklı yavrular almanız dileğiyle!

payşım için saol da bişi dmk istiyorum 1. o kuşlar baska dildir akbaştır 2. akbaş kuşunda gül ve saz olmaz kuşların güzel ama içinde bbu gzlligi bozan kuşlar var bna msn adresi ver sana harbi akbaş nası olurmuş rsmlerini yolliyim türkiyede tek bi akbaşçı vardır orda turgay abidir üstüne akbaşçı tnnmam :oley:

İlk olarak yavrualrın yanında yem gören arkadaş .. O yemler zaten yuvalık kablarında da her ne hikmetse hep dökülüyo.. 2. turgay abinin üstüne baska tanımam diyen arkadaş ben bueada bi iddaa konusu açmadım sadece güvercinlerimin resimlerini sizinle paylaştım .+10 yavrudan biri Güllü olabilio .

Ayrıca gördüğünüz tüm pal baskalar tek soydan gelmedir.

selamlar.ben şahsen baska ırkını hiç tanımıyorum .fakat kuşlarınız çok hoşuma gitti .dediğim gibi anlamıyorum fakat güzel kuşlar çok sevimliler.

Geri