Kral Kırkkuyruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eser_733
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

eser_733

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Eser Özdemir
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
dscf1040eu7.jpg

benim bildigim bu kuşa kıl kuyruk yada sepet kuyruk diyorlar...

Çukurovada Kırkkuyruk derler bu cinse ....

eser_733' Alıntı:
Çukurovada Kırkkuyruk derler bu cinse ....

tabiki şehirden şehire isimleri degişio mesele adana güwercinine mersinde cins diolar buda dogal...

BEN URFALIYIM BU TİP KUŞLARIN MERAKLISIYIM BENDE BİR ÇİFT VAR BİZİM BURDA KIRKTELLİ DERLER BU CİNSE.. TABİ KUŞLAR TAM KUYRAK DEĞİL KAFALARI KUYRUKLARINA DEĞMİYOR VE TAM TİTREK DEĞİLLER GALİBA NEYSE HAYIRLI OLSUN..

sessiz' Alıntı:
BEN URFALIYIM BU TİP KUŞLARIN MERAKLISIYIM BENDE BİR ÇİFT VAR BİZİM BURDA KIRKTELLİ DERLER BU CİNSE.. TABİ KUŞLAR TAM KUYRAK DEĞİL KAFALARI KUYRUKLARINA DEĞMİYOR VE TAM TİTREK DEĞİLLER GALİBA NEYSE HAYIRLI OLSUN..

yarın videosunu koyim dostum ozaman anlarsın nasıl bi piskopat olduğunu :D erkek için konuşuyorum dişi biraz kırma

bizim buralarda cok az var bu kuslara kırkkuyruk diyorlar ama bu kuslar ucmuyor

karataş32' Alıntı:
bizim buralarda cok az var bu kuslara kırkkuyruk diyorlar ama bu kuslar ucmuyor
benimki kelebek gibi uçuyor tam sökülmüş çat çat çat çok seri vuruyor kanatları güçlü her kuş uçar yeterki iyi bir terbiyeyle sökülsün ...

of of of of millet kırktelli(kral kuyruk) görsün... al bakalım benimkiler bu en hakikisinden......

yaa ben bu kuşun hastasıyım ama bi türlü elime geçmedi özellikle paçasız olanları hoşuma gidiyor ama işte bi türlü eelime geçmedi bana yardımcı olursanız sevinirim (:

slm arkadaslar yalnıs anlamayın ama bu sus kuslarını beslemek bana gore degıl yane ne bılıyım kus ucunca guzeldır bence goruntu ıkıncı planda olmalı tabı hunkarı ırkı dısında:D

videodaki kuşlar süper görünüyo :D

tmm kardeş seni ekledim konusalım

bızım burda sepet kuyruk derler bunların ucma ozellıgı yok bunlar suus kusu oldugu ıcın bkarlar bızım burda bırtek yaslı amca bakar orjınal kafası kufruklarına degıyo fıtrettır aynı zamanda

süper yaa abicim ben hastasıyım bunların yaaa satmayı düsünürsen irtibata geecelim yaa harbiden içim gitti

erkek dedigin gibi piskopat bişi

satmayı düsünürsen ekle konusalım

[email protected]

bugün bir çift konunun ilkindeki resimdekşnden aldık erkeğin kuyruğu çekilmişti kuşlar süper görünüyor(temiz) bakalım

Geri