Küçük hobi bahçemizden hayvancıklarımız ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

SEREF

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ŞEREF
Meslek
ÖZSOY
İlgi Alanı
İş yerinden Arkadaşlarla kurduğumuz hobi bahçesinden hayvancıklarımız .. Burada iş aralarında çayımızı yudum luyoruz .. Bazen küçük piknikler vs gibi , bir nefes alma olanağı sağlamaya çalıştığımız bir mekan ..

Ekli dosyalar

• siyah amerikan - yad moskofda diyenler var ördeklerimiz.webp
    siyah amerikan - yad moskofda diyenler var ördeklerimiz.webp
    97.7 KB · Görüntüleme: 1,962
  • tavşancıklar.webp
    tavşancıklar.webp
    343.2 KB · Görüntüleme: 1,869
  • tavuklar karışık..JPG
    tavuklar karışık..JPG
    649.7 KB · Görüntüleme: 2,025
  • yaban ördek 2.webp
    yaban ördek 2.webp
    100.2 KB · Görüntüleme: 1,976
  • güvercinler.webp
    güvercinler.webp
    419.2 KB · Görüntüleme: 1,977
MAŞALLAH HERŞEY VAR BAHÇENİZDE . İNSAN BUNLARI GÖRMEK İÇİN BİLE İŞE GELİR , SABAH KALKTIĞINIZDA AYAKLARINIZ İŞE GİTMEK İÇİN GERİ ADAM ATMAZLAR NE GÜZEL BİR ORTAM..

Evet aynen öyle oluyor; hafta sonu bile mutlaka gidiyorum ,en azından bir saat kadar yem su vs ihtiyaçlarıda var tabi, görsel olarak güzel ama bir ilgi alak da gerekiyor .. Bakmadan olmaz malum .. Onlarda mutlu bizde mutluyuz şimdilik şükürler olsun .. Öyle aşırı bir maliyetleride yok aylık 50 - 60 tl belki bazen biraz daha fazla ..

Birkaç tür daha var onlarıda sonra ekliyeceğim . Keklik ,bıldırcın gibi ..
Şimdi sülün , Tavus kuşu , Afrika kazı , Gibi bazı türleride temin etmeye çalışıyorum ..

Ekli dosyalar

SONUÇTA ARKADAŞLARINIZLA KURDUĞUNUZ İÇİN 50 60 TL BÜYÜK BİR MALİYET SAYILMAZ BU GÜZELLİKLERİN KARŞISINDA. BU CÜCE TAVUK DİYE TABİR ETTİĞİNİZ TAVUKLARA BİZ CİN TAVUĞU YADA CİN HOROZU DİYORUZ, BİZDEDE VARDI BUNLARDAN KOCAMAN KOCAMAN PAÇALARI İNCE BİR ÖTÜŞLERİ OLUYOR GÖZE DE ÇOK GÜZEL GELİYOR. MAŞALLAH HAYVANAT BAHÇESİNE ÇEVİRİYORSUNUZ YAVAŞ YAVAŞ (:

Hobi bahçesi demeyi tercih ediyoruz , belki Butik bir hayvanat bahçesi gibide algılanabilir :) . Ama genel itibari ile knatlı hayvanlar var ..

MAŞALLAH ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ABI COK GUZEL OLMUS ORDA BI SAAT BUTUN YORGUNLUGU ALIR :)

masallah çok güzeller küçük pacalı tavuk ve horozlardan benimde vardı müstakil evim varken

hayvan sevgisi bir baska güzel paylasım için tesekkürler seref kardesim

SAYGILAR

ne iş yapıyorsunu merak etim :)

masallah abı abı hepsı cok guzellr gule gule besleyın

Maşallah ,hayvanat bahcesi gibi olmuş .Hani kuşlaR ağaçlar binbir renkli çiçekler....:))))))))

Maşallah Şeref Abi,
Yok yok kuşlar arasında.
Hepsi de çok sağlıklı ve bakımlılar. Diğer kuşlardan en çok yeşil başı sevdim.
Çalışma ortamınıza imrenmemek elde değil.
Güzel günlerde yetiştirip üretmeniz temennisiyle...
Khalid

maşşallah iste tam aradıgım yer eleman lazımmı abi:)))

s.a maaşallah abi herşey çok güzel de bir sorum olacak o iran tavuklarının horozu varmı aynı şekilde mi daha önce hiç horozunu görmedim belkide içlerinde vardır bide tokat tavuğu olarak geçtiğini duymustum inşallah hersey istediğniz gibi olur

Evet İrantavuğu tokat tavuğu diyede anılan bu kuşların asıl adı beç tavuğuymuş , Görüntü olarak erkekve dişi arasında belirgin bir fark yoktur klasik bildiğimiz tavuktaki horoz gibi bir belirginlik yok yani . Ancak gözlemle erkekve dişi ayırıla biliyor dişiler daha ufak yapılı oluyor , belleri hafif çıkıntılı ve sesleri malum o tokat tokat sesini sadece dişiler çıkarır erkekse daha ince bir sesle öter erkek kavgacıdır diğer hayvanlara da sataşır çok nadir çiftleştikleri görülür gizli saklı yaparlar .. Ama benimkiler çiftleşiyorlar ve ymurtlamya başladılar .. Zahmetli kuşlar kuluçka ya yatarlar ama çok çabuk ürküp terkedebiliyorlar .. Böcek toplama konusunda çok iyiler kenye karşı birebir .. Ben farklı bir tür olarak tutuyorum bunları renk katsın diye .. selamlarŞEREF

hayili ugurlu olsun yillik masraf icin üretime gecilirse, umarimdaha degisik cesitleinizde olur.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için öğrenmiş olduk sayenizde belki bir gün bizde ediniriz iş hayatına basladıımız zaman :heyo:

şeref abi maşşalah her kuş türündeki hayvanınız mevcut inşallah bu sene iyi sezon geçrmeniz dileğimle bendede tokat tavuğu vardı insanı çok uğaştırıyorlar uçmalar bağırmlar ürkekleri ama sizde mevcut demekki onlarında üstesinden gelebilyorsunuz tebrikler.. saygılar

Geri