KÜÇÜK YUMURTA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan madagaskar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

madagaskar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
önder üstünol
Meslek
özel sektör
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar! benim 5 aylık dişim ilk yumurtalarını yaptı fakat 2 yumurtada normalden çok küçük,bu yumurtalardan yavru çıkarmı? ne yapmalıyım yumurtalara yatırayımmı bu dişiyi? yoksa atayımmı bu yumurtaları?

Merhabalar Yavru kızmalarınn yani kısacası her kuşun ilk yumurtası çok küçük çıkar çok düşük ihtimal yumurta tutar ama tutsada hem yavrunun gelısımı hemde annenın tecrubesızlıgıyle bosuna zaman kaybı olur sız ıstersenız o yumurtaları atın bence daha mantıklı olur selamlar

çok teşekkür ederim,dediğiniz gibi yumurtaları attım!! şimdi tekrar yumurtladığında yumurtalar normal ebatta olurmu acaba? saygılar...

madagaskar' Alıntı:
çok teşekkür ederim,dediğiniz gibi yumurtaları attım!! şimdi tekrar yumurtladığında yumurtalar normal ebatta olurmu acaba? saygılar...
Bende geçen haftalada bir çakalımda başıma geldi son olarak, yanlız benim dişi çakal ikinci ve üçüncü kerede küçük yumurtladı...bazen bir kaç kere tekrar edebiliyor yinede siz ikinci sefere bence dokunmayın yatsın hayvan en azından acemiliğini atsın üzerinden sevgilerle bol yavrulu günler dilerim...

madagaskar' Alıntı:
ikinciye yüksek ihtimal normaş ebatlarda yumurtlıyıcaktır sonucu buraya yazarsanız sevınırım!

çok teşekkür ederim arkadaşar.. sonucu yazarım buraya..

Geri