Küçükçekmece Yeşilovadaki Dernek/mezat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurcambaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

onurcambaz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Onur Cambaz
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Gittiğim mezatı çok beğeniyorum güzel bir sistem yapmışlar. Bu sistemi sizinle paylaşmak istedim diğer mezatlarda öylemi bilmiyorum. Öncelikle mezatı yapan Akif abidir.(soyadını hatırlayamadım). Çok iyi biri aklına esiyor alıyor bi takım güvercin
kendi cebinden ödüyor. Şöyle bi bakıyor burdaki en genç arkadaşımıza hediye ediyorum bu güvercinleri diyor. Şimdi güvercin çıktı başlangıç fiyatı dendiki 30 lira biri çıkar derki cebimde 20 liram var 20 lira verebilirim der, eğer başka biri istemezse o kuşu orada bulunan herkez ona paranın kalanı toplanana kadar 1 lira 2 lira 3 lira destek oluyor. Eğer isteyen olursa açık arttırmayla devam ediyor. Bu başlşığı boşu boşuna açmış olabilirim diğer mezatlardada böyle yapılıyor olabilir ama izlediğim ihalelerde yapılmıyordu.

Evet kardeşim mezatlar böyledir.Kuş çıkartılır fiyatı söylenir.Örneğin 30 lira . Sen dersin ki 20 lirası var . Oradan sana destek çıkmak isteyen senin almanı isteyen , arkadaşların , abilerin , dostların sana 1 takviye , 2 takviye , 3 takviye diyor. Ve kuş satılma fiyatına geldiğinde kuş sahibi sat diyor. Sen teklif ettiğin 20 liranı veriyorsun. Senin almanı isteyen diğer kişilerde sana verdikleri takviyeleri veriyorlar kuşun satılma fiyatı toplanıyor sen kuşu alabiliyorsun.Zaten dostluklarda öyle başlıyor.Senin paran olmaz kuş beğenirsin paran yetmez.Sen verebildiğin kadar teklif edersin tanıdıkların sana takviye yaparak almanı sağlarlar.Gün gelir devran döner.Onlarda aynı durumda olduklarında sen takviye yaparsın.Bu iyimseverlik böyle sürüp gider.

Çok güzel bi sistem bence :)

Evet gayet güzel,başarılı ve mutlu edici bir sistem.Çünkü güvercincilik, güvercin dostluğu insanların birbirlerinden güvercin esirgeyerek,saklayarak,komşusunun ,arkadaşının kuşu uçarken onu indirmeye çalışarak , birbirlerinin arkasından kuyu kazmakla ilerlemez ve devam etmez.Güvercincilik ve güvercin dostluğu paylaşımla, birbirlerine destekle büyür ve gelişir.

turkish_00' Alıntı:
Evet gayet güzel,başarılı ve mutlu edici bir sistem.Çünkü güvercincilik, güvercin dostluğu insanların birbirlerinden güvercin esirgeyerek,saklayarak,komşusunun ,arkadaşının kuşu uçarken onu indirmeye çalışarak , birbirlerinin arkasından kuyu kazmakla ilerlemez ve devam etmez.Güvercincilik ve güvercin dostluğu paylaşımla, birbirlerine destekle büyür ve gelişir.

Kerim Bey ağzına sağlık.
Teşekkürler...

Çok güzel söyledin kerem abicim ağzına sağlık :)

hener' Alıntı:
turkish_00' Alıntı:

Kerim Bey ağzına sağlık.
Teşekkürler...

Rica ederim hüseyin abi.Gerçekler bunlar.İnşallah hepimiz , bütün güvercin dostları ve güvercinci dostlar bu şekilde paylaşmayı ve gelişmeyi sağlayabiliriz ...

onurcambaz' Alıntı:
Çok güzel söyledin kerem abicim ağzına sağlık :)

Rica ederim kardeşim. Sende güzel bir konuya değinmişsin.Bende bütün kuşçu dostlar adına sana teşekkür ederim.
Fakat kerem değil kerim ( ama aramızda bir harfin sorunu olmaz (: )

Pardon kerim abi yalnışlıkla yazmışım (:

Bu dernegin karsisinda market varni

turkish_00' Alıntı:
:tamam: :tamam: :tamam:

Raşit abi mezat saat 10dan sonra başladığı için geç oluyo market felan kalmıyo hiç dikkat etmedim olup olmadığına.Doğruyu söylemek gerekirse tam olarak yerinide bilmiyorum babamlarla birlikte arabayla gidiyoruz çünkü. Şunu söyleyebilirm mezat bodrum katta binanın yanında aşşağı inen bi merdiven var orada.

sahsen boyle yardimlasmalar ve desteklemeler duyup okudukca mutlu oluyorum ...

Geri