KULA VE ÇAKMAKLI TEK DAMAR RESİMLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenker45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cenker45

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ferhat şen
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Kediler
s.a Kula ve çakmaklı dedesi 40 sefer yapan gök kuyrak yavrularıdır şu an yumurtaları var yavrularını uçurup inşallah videolarını yakın zamanda siteye koyacam. saygılar.

Ekli dosyalar

• PICT2165.webp
    PICT2165.webp
    176.5 KB · Görüntüleme: 2,362
  • PICT2217.webp
    PICT2217.webp
    254.3 KB · Görüntüleme: 2,400
  • PICT2185.JPG
    PICT2185.JPG
    2.8 MB · Görüntüleme: 2,158
maaşallah,hakikaten güzel kuşlar,kuşların kendilerini uçurmuyormusun,sağlıcakla kal bol yavru ve sağlıklı kuşlar dilerim :tamam: :slm:

s.a göksal bey tşk ederim yorumunuz için bu kuşlar ekeler ve uçurulmamışlar çünkü damarları belli siz benim yerimde olsanız uçurup kaybetmektense yavru alıp taze taze yavruları uçurmak daha garantili ve güzel olmazmıydı:) Damarını birini kaybetsem uçurup, bir daha nerden bulacam bu damarı değilmi ama. saygılar

Maşallah güzel kuşlar sağlıklı bir şekilde uçurmak dileğiyle.

cenker45' Alıntı:
s.a göksal bey tşk ederim yorumunuz için bu kuşlar ekeler ve uçurulmamışlar çünkü damarları belli siz benim yerimde olsanız uçurup kaybetmektense yavru alıp taze taze yavruları uçurmak daha garantili ve güzel olmazmıydı:) Damarını birini kaybetsem uçurup, bir daha nerden bulacam bu damarı değilmi ama. saygılar

selamlar işallah seyrettiğiniz ve bildiğiniz soydandır çünki ben iyibiliyorum ki kısır oyunlu kuşların bile yavruları satılır nasıl oluyordu yavrusu oluyorsa birde iyi kuşun yavrusu değil geldiği soy alınır yani anne babası çünki kuşun kendisi iyi bir soydan geliyor diye altından iyi yavru gelicek diye bir şey yoktur ve kesinlikle kimsede bu şekilde garanti veremez verirse yalan söylemiş olur.ama temenni ederim ki umdugunuz gibi olur emeğiniz ve zahmetiniz boşa gitmez.

maşallah güzel kuslar güle güle besle bol yavrular.

s.a tengelli kardeşimiz çok haklı dediklerinde iyi yavru aynı damarı vermişmi belli olmayan kuşunun yavrusunu alıyoruz ve uçuracaz bahtımıza ne çıkarsa ama dedeleri 35-45 sefer yaptığını jet gibi buluta yükseldiğini 4 yıl önce gördüm ve bu ekkeler ise birisi ilk damar erkeği ikinci ise 2 damar dişisi bende aynı damar taşıyacağına inanıyorum olmasa bile tengelli kardeşiminde benimde canımız sağolsun ama kuşlar aynı soydan çünkü fizikleri ve yapıları aynı değiştirilmiş olacağına ihtimal vermiyorum ne kadarsa desek boş çünkü yavrular uçurmadan hiçbir yorum yapamayız. Ama insan bildiği kuşun zahmetini çeker uçurur 5 ay sabreder sonunu görür bende kuşu biliyorum diğeri Allaha kalmış kısmet diyelim saygılar....

haklısın arkadaşım ,bildiğin bir kuşun önce damızlığını arttırıp sonra keyfinle izleyip izlettireceksin ki seninde dostlarınında gözü gönlü şenlensin herkese saygılar selamlar :slm:

Geri