kuluçka makinası nasıl yapılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bursadelisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Baran Takuç
Meslek
Bilişim
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.Arkadaşlar herhangi bir ırkın yumurtaları için kuluçka makinası nasıl yapılır. Kuluçka makinası yapmak istiyorum. Kuluçka makinası yapımı için bana yardımcı olabilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürlerr.

varsa böyle bişey güzel olur mesela benim erkek kuş gitti bu durumda işe yarayabilirdi
SAYGILAR...

Valla yapılsa da yavruları nasıl büyütcen ki? Tavuk gibi değil ki çıkınca kendin besleyesin...çok uğraştırır.. Belki şöyle olabilir akvaryum ısıtıcısı gibi bi ısıtıcıyı uygun sıcaklığa ayarlayıp samana pamuklu kumaşa vs.. sarıp bekletebilirsin 18-21 gün..

Makinayı yapmak çok kolay ama o yavrulara bakmak, onların hayatlarıyla oynamak hiçde iyi bişey değil. Mesela yavru ilk çıktığından itibaren 5-6 gün annesi midesinde bir maya hazırlıyo ve kusuyo onlara siz bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz.. Şu insanoğlu keşke bişeyinde dengesiyle oynamasa...

SİNAN ÖZTEKİN

aynen sinan kardeşim zaten hayattaki en vahşi canlı İNSANOĞLUDUR

Gerçekten yapmayı düşünürsen sana ayrıntılı olarak nasıl yapabileceğin hakkında bilgi verebilrim.Burada yazmıyorun çünkü uzun bir konu ayriyetten güvercin için istiyorsan yavruların bakımını hesaba katman gereklidir.

bence hiç uğraşma derim cünkü o yavru cıktıktan sonra bakımı falan cok zor iş

YAZ GELDİ . KULUÇKA MAKINASI YAPMAK ÇOK ZEVKLİ VE HEYECANLI OLACAKTIR GENÇLER İÇİN...

SİZ GENÇLER NİYETİNE GİRİN YARDIMCI OLURUM.. :evet: :hhh:

Geri