kuluckadan kalkarsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heLoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

heLoz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ayhan karayalçın
Meslek
elektrık teknısyen
İlgi Alanı
Kediler
merhabalar ben arabıstandayım 10 tane kusum var ben kafese gırdım ve anı hareket yaptım o arada kuluckada oturna guvercınım kalktı dısarı cıktı yumurtaya hıc dokunmadım acaba tekrar kuluckaya otururmu ?

Tabi ki oturur , ama uzun süre yumurtaya yatmadığı taktirde yumurta bozulabilir..

bugun baktım oturmus sanırım bı sıkıntı olmıcak bıde bı guvercınım var dısısı ıle sureklı yuvada erkek kafasını dısının kuyrugunun altına sokuyo sureklı oyle beklıyo sebebı ne olur ben ılkdefa basladımda guvercın bakmaya

heLoz' Alıntı:
bugun baktım oturmus sanırım bı sıkıntı olmıcak bıde bı guvercınım var dısısı ıle sureklı yuvada erkek kafasını dısının kuyrugunun altına sokuyo sureklı oyle beklıyo sebebı ne olur ben ılkdefa basladımda guvercın bakmaya
Buda yumurtaya işarettir , erkek ve dişi kuş bir yuvaya girer ve daha sonra öterek yuva kızıştırırlar. Ardından yuva oluşturulur bunun içinde önlerine çam yaprağı yada ince dal parçacıkları atarak onlara yardımcı olabilirsiniz. Kuşlar yuvayı yaptıktan bir süre sonrada yumurtlayacaklardır..

çam yaprağını bulamayabilirsin arabistanda :)))
kuru ot onlar eşleşmeye başladığında erkek taşır yuvaya
bide arabistanda ne ırk güvercin besliyorsunuz
orada hangi ırklar var
saygılar

valla ırk olarak hanı cok detaylı bı bılgım yok ama buraya gelen kuslar surıye lubnan taraflarından gelıyomus bı ara resımlerını atarım bu arada yardımlarınız ıcın cok tesekkur ederım

Geri