Kümes Açılışı:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MUHLİS YAZAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUHLİS YAZAR
Meslek
ESNAF
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• 028.webp
    028.webp
    73.7 KB · Görüntüleme: 1,321
  • 030.webp
    030.webp
    106.9 KB · Görüntüleme: 1,353
  • 032.webp
    032.webp
    73.2 KB · Görüntüleme: 1,255
  • 033.webp
    033.webp
    78.2 KB · Görüntüleme: 1,301
[No message]

Ekli dosyalar

• 043.webp
    043.webp
    122.3 KB · Görüntüleme: 1,314
  • 047.JPG
    047.JPG
    103.3 KB · Görüntüleme: 1,353
  • 049.webp
    049.webp
    88.4 KB · Görüntüleme: 1,252
  • 062.webp
    062.webp
    89.2 KB · Görüntüleme: 1,289
[No message]

Ekli dosyalar

• 066.webp
    066.webp
    95.3 KB · Görüntüleme: 1,329
  • 068.webp
    068.webp
    90.9 KB · Görüntüleme: 1,362
  • 074.webp
    074.webp
    105.6 KB · Görüntüleme: 1,201
  • 077.webp
    077.webp
    101 KB · Görüntüleme: 1,387
[No message]

Ekli dosyalar

• 082.webp
    082.webp
    85.4 KB · Görüntüleme: 1,236
  • 100.webp
    100.webp
    137.5 KB · Görüntüleme: 1,300
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_0017.webp
    IMG_0017.webp
    74.7 KB · Görüntüleme: 1,321
ilk resimlere bakarken benzinlik mi burası diyecektim, yanılmamışım, maşallah geniş ve ferah bir kümes olmuş, kuşlarınızın da maşallahı var, güle güle büyütün uçurun.

istediğinizi emeklerinizin karşılığımı alırsınız İNŞALLAH süper olmuş..

[No message]

Ekli dosyalar

• 010.webp
    010.webp
    90.7 KB · Görüntüleme: 1,327
  • 021.webp
    021.webp
    85 KB · Görüntüleme: 1,265
  • 023.webp
    023.webp
    81.7 KB · Görüntüleme: 1,311
Mesut ve Kenan abi güzel dilekleriniz için teşekkürler. Eskiden benzinliğin damında uçuruyordum hırsızlar yüzünden . Arkadaşların ısrarı sonucu bu kümesi yaptırdım inşallah kuşlar kümesin hakkını verirler:)

Merhaba.Güle güle uçurun.Pininiz çok güzel olmuş.İnşallah bol yavru alırsınız.Bende Diyarbakırdayım.Nasip olursa bir çayınızı içmeye gelirim.Saygılar.

Ayhan abi yarın öğleden sonra arkadaşlar gelecek müsait olursan beklerim.

Yerin nerde ? Tarif edersen.Söz vermeyeyim ama müsait olursam çok gelmek isterim.

İlçe otogarı girişinde bulunan ümit petrol.

Maşallah Muhlis Abi,
Kümes çok muhkem olmuş kuşlar da gayet sağlıklılar.
Uçum alanınız da çok rahat.
Güzel günlerde beslemeniz,uçurmanız temennisiyle...
Khalid

S A MASALLAH MUHLİS KARDESİM EMEKLERİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL OLMUS YERİNİZDE OYUN KUSU İÇİN İDEAL

HATTA AVANTAJLI NEDEN DERSENİZ O SEKİL YERE HER KUSUN OYNAMSI ZOR HATALARDA ÇABUCAK ORTAYA ÇIKAR

AVANTAJLI OLUSU HATALARIN ÇABUK ORTAYA ÇIKMA SEBEBİDİR GENİŞ ALAN DA İYİ PERFORMANS VE DEVAMLILIK

KUSUNDA ÇOK ÇOK İYİ OLUSUNUN BİR GÖSTERGESİDİR HER SEYİN GÖNLÜNÜZCE OLMASI DİLEGİ İLE HAYIRLI UGURLU OLSUN PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

Mehmet kardesım ellerıne saglık kumes gercekten cok guzel olmus.Bahcede kus ucurmak ıcın ıdeal bır yer.Genıs ve ferah bır yer.Kuslarına gelınce soyleyecek zaten sozum yok masallah hepsı bır bırınden guzel kuslar.Kumesın hakkınıda ınanıyorumkı fazlası ıle vereceklerdır.Bana gonderdıgın kuslarda kendını ıspat ettı zaten ınsallah cok daha guzellerını ucurur dostlarınla,arkadaslarınla beraber ucan kusların altında doyumsuz sohbetler eder zevklı anlar yasarsınız.

gercekten mükemmel bi yer allah herkese böyle güzel mekanlar nasip etsin

Kadir kardeşim,Muharrem abi,Abdullah abi,Dursun ve Mehmet kardeşlerim sağolun. Kümesimin bulunduğu alan çok geniş,etrafında hiç bina yok birde burada hemen hemen hiç atmaca yok. Elimizden geldiğince kümesin rahat olmasına özen gösterdik. Yan taraf biri açık diğeri kapalı( kışlık için) dostlarımızla,arkadaşlarımızla oturma yeri yaptık. Cumartesi ve pazar günleri arkadaşlarla burada buluşup uçan kuşumuz varsa uçurup izliyoruz sonra mangal ve çay keyfi eşliğinde sohpet uzuyor.

Kümesin yerde olması çok iyi oldu. Eskiden iki kadlı idare binasının üstünde uçuruyordum. Kusurlu kuşun hataları çabuk çabuk anlaşılmıyordu mesela damda oynayan kuşu bu yeni yerde uçurdum. İlk günlerde sorun yoktu ama geçen gün kümesin içine daldı takla vurup kondu. Damda bu hatayı yapmıyordu yerde kusuru hemen çıktı. Bende bu kuşu hemen çıkardım. Kümesin kapısını kapatıpta uçurabilirdim ama kendimi kandırmış olurdum. İnşallah güzel kuşlar uçururuz.

MaaşaAllah,mekan güzel,kuşlar güzel, açılışa katılan misafirlerinizde güzel ,arkadaşlığınız ve dostluğunuz daim olsun

Cevdet abi güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,sağolun.

Öncelikle Diyarbakır'a selam olsun :)) Çok kuş peşinde gezdim oralarda , zamanı ile .. Ekmek davasına oralarıda görmek nasip oldu, Diyarbakır'ın Kuşçuluk adabı Başka birçok yere göre daha az bozulmuş,..Kuşcular arasında Saygı Sevgi Terbiye muhafaza ediliyor .. İnsanlar büyüğünü küçüğünü biliyor .. Yaz aylarında sıcaktan kuş uçurma imkanı az ama bu aylarda bolbol kuş uçurulabiliyor ,atmacada oralarda daha az.. Bir arda olmak için muhabbet için böyle yerler önemli Umarım keyifli günleriniz olur yeni mekanınızda .. Her bakımdan ideal bir ortam olmuş .. Emeğinize değmesini temenni ederim .. (Bu arada Benim oradaki abileriden Sevgili Okyay ARABACI ile de tanışlığınız varsa bir selam yolayayım onada .. )
selamlarŞEREF

Şerafettin abi aleykumuselam. Okyay'ı tanıyorum görürsem selamını iletirim.

Mekan çok güzel hayırlı olsun.

s.a. muhlis bey bu akşam üstü geçerken size uğramayı düşündüm..baktım birkaç kişi kümesin önündeydiniz..çat kapı hoş olmaz dedım vazgeçtim..inş. kısmet olursa sizin de müsait olduğunuz bir zamanda uğrama ımkanımız olur..

Yerinizde kuşlarınız da çok güzel.Maşallah hipodrom gibi olmuş.İnşallah güzel kuşlar uçurursunuz,bizlerde buralardan izliyebiliriz.Güle güle besleyin.Saygılar.

Mehmet keşke gelseydin. Kuşçu birkaç arkadaşla sohpet ediyorduk , istediğin an gelebilirsin .

Oğuz inşallah izleriz. Kümesin çevresinin çimini attık ama yeşermedi halen, birkaç eksikliği kaldı onlarıda inşallah yapınca daha güzel olacak.

Geri