Kümes Altına Izgara mı yoksa Kum mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Güvercin altına ne koyulmalı

• Kum

Oy: 0 0.0%
  • Izgara

Oy: 12 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
MErhaba arkadaslar yenı kumes yapıyorum suanda bu hafta bıtecek ınsallah, altına ne koyacagıma karar veremedım, ızgara ve kum arasında kaldım, bır kac yerde kum koyduklarını gordum kusların refahı cok ıyı gıbı duruyordu goruslerınız nelerdır?

KaRaCaKMaKLi' Alıntı:
MErhaba arkadaslar yenı kumes yapıyorum suanda bu hafta bıtecek ınsallah, altına ne koyacagıma karar veremedım, ızgara ve kum arasında kaldım, bır kac yerde kum koyduklarını gordum kusların refahı cok ıyı gıbı duruyordu goruslerınız nelerdır?
ÖZGÜR 'ÜM AMMAN SAKIN OLA Kİ ALDANIP KUM KOYMAYASIN !
ORNITOSİS ,E-COLİ -TRKOMANIASIS İN ..SEBEBİ TABANLARDA KUM ,TOPRAK OLMASI...
KARTON ,GAZETE ÜZERİNE IZGARA KOYMANI ÖNERİYORUM .
KUM ÜZERİNE KAKA YAPIP O KUMLARI YİYECEKLER.
YAZIN KUM KURU OLACAK .KANAT ÇIRPTIKLARI ZAMAN TOZLAR HAVADA UÇUŞUP HASTALIKLARI ÇOĞALTACAK. :slm:

yerde fayans var, karton veye gazete koyup ızgara koyıyım ozaman, follluklara kesın ızgara koyucam ama altına karar verememıstım, pıslklerı gunluk tırmıkla alırım dıyordm ama yazın tozu hesaba katmamıstım evet haklısın abı aslında.

Merhaba
Ben de kümesimi yeni yaptım ve şabab besliyorum.Biraz araştırdım kum paçaları tarıyor ve kırılmasını önlüyor güzel görünüyor dediler.Ama zaralarını takriben 1 ay sonra gördüm havalandırma yoksa çok tozlu ve kokulu bir ortam oluyor o yüzden taban ızgaradan vazgeçme derim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri