kümes bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kılıç_68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa kılıç
Meslek
iletişim
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılan bir kardeşinizim öncelikle bilgilerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim benim sorunum bir türlü yavru alamıyorum ve kuşlarım sürekli hastalayıp ölüyolar ve bu beni çok üzüyo sizden ricam kümesi nasıl yapmam gerekiyo hava alması şartmı ve kuşalarımı nasıl sağlıklı yetiştirip yavru alabilirim lütfen bana yardımcı olun teşekkürler

Kokunu yanlış yere açmışsınız sanırım.Konuyu forumu inceleyip ilgili yere açarsanız en kısa zamanda cevap alabilirsiniz.Saygılar...

Konu ilgili bölüme taşındı.

kılıç_68' Alıntı:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katılan bir kardeşinizim öncelikle bilgilerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim benim sorunum bir türlü yavru alamıyorum ve kuşlarım sürekli hastalayıp ölüyolar ve bu beni çok üzüyo sizden ricam kümesi nasıl yapmam gerekiyo hava alması şartmı ve kuşalarımı nasıl sağlıklı yetiştirip yavru alabilirim lütfen bana yardımcı olun teşekkürler

Selamlar
Mustafa bey size yardımcı olamamız için öncelikle kümesinizin resmini bizlerle paylaşırsanız gerekir kuşlarınızın nasıl bir kümeste oldugunu görüp neden böyle durumlar yaşıyorsunuz hep beraber burda size yardımcı olmaya calışırız .
Neden kümes resmi istedim diye sorcak olursanız sorduklarınızdan yola cıktım galiba kümesinizde havalandırma yok ve kümesi nasıl yapmam gerekir diye sormuşunuz umarım en kısa zamanda bizlerle payşalırsınız...

Geri