Kümes boyutu ve kapasitesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danua
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

danua

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Koç
Meslek
Serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
1 - ) 70 x 40 x 30(yükseklik) kümeste iki tane güvercin yaşar mı ?
2 - ) Tek bir kuşum var kelebek ırkı bu bekar kuş kümese alışır mı ?

ilk önce kümesinde 2 tane kuş rahat olarak beslenir tek kuşun yanına bir eş almanı isterimm yoksa o kuş 100de100 kaçar yada etrafta kuş besleyen varsa o kuşların yanına gidir acilen eş alman lazım

neden tek kuşunuz var? eşi kaçtı mı yoksa, hediye mi aldınız? kuşun cinsiyeti erkek mi dişimi?

Neden tek kuşum var ?
Çünkü elimde ki kuş çok yorgun ve ıslanmış şekilde balkonuma girdi , bende ısınsın kurusun diye yakalayıp bir kuş kafesine aldım bir kaç gün öyle idare etti.
Balkonda iki raflı bir dolap vardı alttakini boş bıraktım üstekini kümes yaptım.
Kuş da bu:
download/file.php?id=31564&mode=view

Selamlar,

Güvercin beslemediyseniz, bu güvercini yakınlarınızda güvercin besleyen birileri var ise onlara teslim etmeniz güvercin için daha iyi olacaktır. Beslemeyi düşünüyorsanız, bu konuda sitemizde size ışık tutacak salma yapımından, güvercin bakıma kadar olan bilgilerden faydalanarak beslemenizi öneririm.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Beslemeye niyetim var kümesini kurdum.Belki bu erkekdir diyerek kuşun yanına dişi bir güvercin alacağım.

Selamlar Murat bey,

Hayırlı olsun o zaman kuşun fotoğrafını net bir şekilde çekip bizlerle paylaşırsanız, cinsini tesbit eder, dişimi, erkek mi? anlar sizi ona göre yönlendirebiliriz. Yada önce ki yazımda sözünü ettiğim gibi yakınlarınızda güvercin besleyen birileri var ise onlardan da yardım alabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kuşun yeni resmi , cinsiyeti nedir ?

Ekli dosyalar

• !CID__fzX1Hu7gSw_.webp
    !CID__fzX1Hu7gSw_.webp
    11.6 KB · Görüntüleme: 1,822
Selamlar Murat bey,

Bu güvercin yavru saya (kelebek) yani dişiye yakın duruyor...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Kuş tek başına durmaz,eş almanız gerekir. Söylediğiniz kümes boyutları 2 kuş için yeterlidir. İlerde yavruları olursa kümesi genişletmeniz gerekir.

iyi kuş vallaha şans varmış :D

Valla arkadaşlar Murat KOÇ beyfendiye ben şahsen teşekkur ediyorum ilgi alakası yeter .

yavru bir kelebeğiniz var yanına birkaç yavru daha alarak ilk adımı atabilirsiniz istediğiniz şekilde eğitip besleyebilirsiniz büyük ihtimalle dişi olacak.....

Geri