kümes follukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erhn61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Erhn61

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan SEYİS
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
merhaba şartlar uygun olmadığı için tuğladan bir kümes yaptım uzunluğu 1,5 metre genişliği 1 metre yüksekliği 1m dha önce yuvaları defalarca değiştirdim ama düzeni bir türlü yapamadım.folluklar az oluyor.nasıl yuuvalar önerirsiniz görsel olarak paylaşıp yardımcı olursanız sevinirim...

DEĞERLİ Kardeşim ; turşu tenekesi , limon sandığı... ya da el ile 25X40X30 SANDIKLAR yaparak çam dikeni, süpürge çöpü koyulabilir..Kolaylıklar gelsin.. Sevgilerimizle..Kuşlarına yeterki sevgi ile yaklaş , onlar cefakar, sahibine bağlı, karın tokluğuna razı ,... temizliğe özen göster bence yetecektir. HOŞKAL.

eyw. saol kardeşim

Kişilere hitap ederken yaşlarına dikkat edelim sevgili arkadaşım, kardeşim dediğin kişinin senin yaşında çocuğu vardır belki..Lütfen dikkat...Kırmızıyla da yazdı adamlr görünsün diye ama nafile... :asla:

- Bencede bu sitede en gerekli olan şey saygı ,sevgi ve yardımlaşmadır .. Yuvalık olarakda Limon Kasaları Cok İdeal Bence Benim Bütüm Kümesimin İçi Limon Kasa'sı :)

ERHAN KARDEŞİM ; YAŞ A BİR DAHA Kİ SEFERE MUTLAKA DİKKAT EDECEKTİR ;; kanaatindeyim. Ayrıca ; plastik yuvarlak yuvalar da piyasada bulunmaktadır.bu plastik yuvalar da çok güzel olduğunu düşünüyorum.. sevgilerimle. BURSA DAN :slm:

pardon ben sadece soru sorarım ne cevap verdiğinize bakarım o kadar ayrıntılara bakmdım henüz bu sitede yaşa bakmamıştım k.bakmayın verdiğiniz bilgi için teşekkürler...

faydalı olabildiysek; ne mutlu ..sevgilerimizle hoş kal..

çok saolun saygılarımla hoş kal..

Geri