kümes hakkında lütfen yardım kuşlarım çalınıyordu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

hakan20

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan Yılmaz
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar ben evimin damında odada kuş besliyorum fakat bugün tam damın odasını açacağım zaman içerde kanat sesi felan duydum koştum kapının arasında baktım çatıyı yarıp 2 tane velet girmiş,koştum yakalayamadım,geldim çok şükür çalamamışlar orayı kapattım hemen fakat bunların tekrardan geleceğine adım gibi eminim lütfen bana bi akıl verin kuşlarımın değeri yüksek manevi değeride yüksek rahmetli babamdan kaldılar çalınırrsa çok üzülürüm,o odaya neler yapmalıyım yada nasıl bir yuva yapmalıyım odanın içine fikri olan lütfen sölesin

demir su depolarından al ve demircıde yada kendın kafana göre kılit yap dişarıya koy eger sağlam yaparsan kapısını hiçbi halt yapamazlar sağlam yapmak şartıyla

hırsıza kilit dayanmazlar derler ama sen en iyisi bi demir kapı ve açıklık olan yerlere demir parmaklık yaptır bişey olmaz arkadaşım.

Arkadaşlar artık demir kapıyada oksijen tüpüyle eritiyorlar işleri ilerlettiler :S

emre1450' Alıntı:
Arkadaşlar artık demir kapıyada oksijen tüpüyle eritiyorlar işleri ilerlettiler :S

bu dediğini çatının üstünde 2 velet yapacak vay bee çocuklar süperman xD demirle iyice sağlamlaştırman lazım hatta yeni bir kümes yap kendin yada demirciye.

Selam
Geçmiş olsun.Evinizin yakınındaysa kümesiniz en etkili yöntem oto alarmı Oto elektriğinden anlayan bir arkadaşa danışarak yaptırabilirsiniz.Sarsıntıyada duyarlı uzaktan kumandalı en güzel yöntem aşağı yukarı 200 tl ye maloluyor.Akü-şarz cihazı-elektik kablosu-kapı siviç-oto alarm hepsi içinde.

ya da hırsızlıgı önlemek adına her kesin bu kabusdan kurtalabilmesi açısından bütün kus severler olarak hatta çatımız altındaki üyelerimizin dahi yeterli olabilecegi herkes ilindeki valiliklere detaylı anlasılabilir önemine deginerek mektup meil vs yazılabilse belkide basarılı olunabilir denemek den ne kaybederiz bir çok vali muhendis polis kuşçular var kendimce denenmeli derim yeterki kendimizi kuşlara olan emek sevgi degeri anlatabilelim

SAYGILAR

bu benim alarm sistemim belki işine yarar aynı olay benimde başımdan geçdi sessörlü alarm çalınca kaçmışlar kapıya dokunamamışlar bile
[dailymotion]xjl0fr[/dailymotion]

Bence Elektriği ver gelen hırsız kavrulsun emek hırsızları yuva patlatıyolar . . .

Aslında normal bir duvar sensörü alıp alıcı yerine lamba değilde sesi çok çıkan bir elektronik bir alarm (araba alarm ) takılabilir . yada Kapı swichi olabilir.

Geri