Kümes Havalandırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bora21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bora21

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak yılmaz
Meslek
bilgisayar donanım
İlgi Alanı
Kediler
2 gündür Havalandırma ıle ılgılı konuları okuyup bende bır havalandırma yapmak ıstedım Sirkülasyon sistemi gibi duşundum ve baktığım resimlerden felan belkı yanlış yaptım veya buyuk oldu ondan tecrubelı abılerımden nerede yanlış yaptığımı veya eksıgın ne olduğunu soylemelerını ıstıyorum sımdıden teşekkür ederım

Ekli dosyalar

• DSC00033.webp
    DSC00033.webp
    111.9 KB · Görüntüleme: 1,301
havalandırma kümesin üzerinden olmalıydı yani üst çatıda burak birde o tel den fare gelincik girer daha korunaklı saglam tellle yapki giremesinler

abı ust tarafda kapı var ustunde harç ondn sonradan aklıma geldı havalandırma bıde gunes o yönden doguyo ogleye kadar gunes gırsın dıye ordan yaptım onu sağlamlaştırırım abı yanı bu sekıldede olmusmu abı

bora21' Alıntı:
abı ust tarafda kapı var ustunde harç ondn sonradan aklıma geldı havalandırma bıde gunes o yönden doguyo ogleye kadar gunes gırsın dıye ordan yaptım onu sağlamlaştırırım abı yanı bu sekıldede olmusmu abı
o telli pencereler yine dursun ama havalandırmayı tavana yap mutlaka :tamam:

kuscu_marik' Alıntı:
bora21' Alıntı:
o telli pencereler yine dursun ama havalandırmayı tavana yap mutlaka :tamam:
Tamam muharrem abı ılgın ıcın teşekkür ederım cok saolasın

Geri