Kümes İç tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mustafa66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Mustafa66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Kılıcarslan
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
abilerim kümes yaptım ama içini bir türlü yapamadım limon kasasını burda bulamıyorum... bende plastik kasalar alıp onları koyacam kasaların içine plastik folluk koysam nasıl olur yoksa boş kasalarını koysam hangisi daha iyi olur

Pazarlarda limon satan kişilerde genelde oluyor limon kasası.Plastik kasalar pek kullanışlı olmuyor.
Mdf den kendinde yapabilirsn ama biraz maliyetli olur.Pazarları dolaş derim.

hiç maliyetli olmaz. büyük alışveriş merkezlerinde kitaplıklar var.eger kümesinin yuksekligi 180 cm civarında veya fazlaysa rahat rahat sıgar.

bende yeni yaptırdım kumesimi ben kavak tahtasını limon tahtası kalınlıgında kestirdim maliyetide cok fazla olmuyor hem gonlune gore dızayn edersın tavsiyem budur

Ben çatıda beslerken bi ara plastik kasayla yapmaştım..Gayet kullanışlı olmuştu..güzeldi yani..Tabi imkanın varsa tahta alıp kendi folluğunu kendin yapmanı tavsiye ederim ;)

Ekli dosyalar

• IMG0286A.webp
    IMG0286A.webp
    28.8 KB · Görüntüleme: 1,541
  • 15072010(001).webp
    15072010(001).webp
    70.9 KB · Görüntüleme: 1,624
osb tahta alıp yapacak zamanım yok malum ygs bitti lys sınavı var ben en iyisi şimdilik plastik kasalarla yapayım yazında osb tahta alır kendim kafama göre yaparım herkese cevapları için teşekkür ederim

Geri