Kümes İç yapımı Yardım! Limon Kasası!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haltbar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 21K
  • Etiketler Etiketler
    limon kasası

haltbar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman Uğur KORKMAZ
Meslek
Ticaret
İlgi Alanı
Yeni yapmış olduğum kümesimin iç kısmına folluk olarak limon kasası kullanmaya karar verdim....yanlız İstanbul'da limon kasası nerede bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim....Hal'e bile gittim koca hal'de bile yoktu inanın....saygılar

bende araştırdım çoğu yerde yok olsada geri iade ediyoruz diyolar kasa yarine plastiğe geçilmiş galiba abi sen yine büyük marketlerin hepsini gez bide kuş mezatlarında satılıyo sanırım. iyi akşamlar

bayrampaşa daki halin arkasında kasacılar var onlarda mutlaka buulrsun olmadı bulunduğunuz semtin manavlarından toplayabilirsiniz.....

Bende hangi manava veya markete sorsam iade ediyoruz diyorlar ama bazıları cilve naz versede en fazla 1 tane verebiliyor yani oda şuana kadar 2 tane limon kasası bulabildim benim kümes nerden baksanız 50 tane alır....baya bir arıycaz anlaşılan...teşekkürler

bayrampaşa halinin arkasındaki kasacılardan buulrsun eğer bilmiyorsan yardımcı olurum avrupa yakasındaysan tabi....

Avrupa Yakasındayım Fatih'teyim yardımcı olursan çok memnun olurum valla... inan çok makbule geçer....saygılar

osman bey fatıhteysenız aksarayda çukurpazar var oraya gıdın orda var ben ordan 8 tane falan aldım para falanda ıstemıyorlar selamlar

Arkadaşlar,hal ismi geçmiş konuda,bende bir hal işletmecisi olarak size nereden bulabileceğiniz konusunda yardımcı olmaya çalışayım.
Limon kasaları dönüşümüz satılan yani rehin ücreti alınmayan kasalardır,halde limon üzerine satış yapan işletmelere ilk olarak gidin,satış yapılan bölümde bulabileceğinize pek garanti veremem,haldeki her işletmelerin,kasalarının teslim alındığı ayrı bölümler vardır,ve orada her şirketin birer kasa alım görevlisi olan bir personeli bulunur.
Gidin oraya orada muhakkak bulabilirsiniz,belki 1 ile 3 lira arasında para talep edebilirler.
Eğer işi halde belirttiğim bu yerde halledemezsen,semtinin civarında buluna bir manava git rica et,yada para teklif et muhakka temin edebilirsin.Bursada yaşıyor olsaydınız ben size istediğiniz kadar temin ederdim,ancak siz istanbuldasınız.
İstanbul ilinde şu an iki tane hal bulunmaktadır.Birisi bayram paşa hali,diğeri ise kadıköy hali.Siz bu iki halede gidin,ve direk olarak satış yapılan yerlere değilde,kasa teslim alınan yere gidin muhakkak bulursunuz.Hallerin herhangi birine gittiğinizde oradaki yetkililere ''Sandık Hali'' nerede diye sorun,eminim ki blucaksınız orda.

Semt pazarlarında, yeşillik satılan yerlerde bulmak mumkün, 1- 2 sandık ancak cıkar tezgah başında, en son geçen salı aldım 1 sandık 5o kruş verdim,bazen 1 lira alıyolar,tek tek dolaşmak lazım pazarı ,cok fazla lazımsa kasacılardan bulman lazım, nakliye vs. cabası,düzgün bişey yap bence, bu kremit altına serilen kalın kontraplaklar var,osb nin ucuzu,aldığın yere ölçü verirsin plaka plaka keser ,sende montajını yaparsın ,daha sağlam ve dayanıklı olur,limon kasasıda belli süreden sonra cürüyo.

Aslında bende o kotroplaklardan düşündüm ama şimdi kümesi birden kuş doldurunca uğraşmak istemedim...Limon kasalarını koyup işi bitireyim dedim....yinede teşekkürler

ben halin arkasında kasacıların olduğu bölümden 70 adet kasa aldım.. hemde seçmece balığın bol yendiği bu zamanda daha da çok bulunur... bana ulaş ben sana yardımcı olacağım.. [email protected]

folluk yapımında limon kasası kullanmayın arkadaşlar zaman geçtikçe bit yapmaya el verişli hale geliyor

SultanÇiftligi, Cebeci mahallesinde İlker'in kuş kahvesi var. SultanÇiftligi/Cebeci'ye gelip hemen hemen kime sorsan gosterir. Kuş beslemen için her türlü malzemeyi temin edebilecegin bir yer. Tanesi en son 400 Ykr filandi. Orada istedigin malzemeyi bulabilirsin...

arkaDAŞIM LİMON KASASINI SEMT PAZARLARINDANDA TEMİN EDEBİLİRSİN SANA YAKIN KURULAN PAZARLARI AKŞAM ÜSTÜ GEZ MUHAKKAKBİR ŞEYLER BULURSUN

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginiz için...saygılarımla

illa limon kasası koymana gerek yok.tenekeleri yan yatırıpta koyabilirsin hem daha temiz oluyor.

Ya aslında tenekeler daha sağlam ve temiz olur doğru ama soğuk olur...hem limon sandığını zor buluyorum teneke benim için ayrı bir macera :) yinede ilginize teşekkürler

pazarda durum saatine göre değişir illaki bi tezgahta 2 tane bulursun diye birşey yok. ben kendim limoncuyum adam sabah saat 9 da gelirse tabi 2 tane boş kasam olur ama akşam 5ten sonra pazarda isteyenlere 10-15 kasa satıyorum . ayrıca hallerde çok çok rahat bulabilirsiniz. yada tanıdıklarınıza sorun onların edindikleri yerden edinebilirsiniz. saygılar.

s.a bn hic limon kasası görmedim foto atarmısınz

s.a limon kasası fotorafı atarmısınız hic görmedim bu gün pazar var alıcam ama nasıl oldugunu blmym

hallerde pazar da en güzelide büyük marketlerin arka kapılarında mesela migros carfoursa tarzı etrafında varsa arka kapılarında çöplerin atıldıgı yerden ben baya ugraşmıştım 1 saatlik yoldan limon kasası taşıdıgımı hatırlarım.

Geri