Kümes için acil yardım arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan archangels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

archangels

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ramazan KAYA
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
Mrb arkadaşlar bıraktığım yerden taklacı beslemeye devam edecegim ama kararsız kaldım bina giriş katında oturdugum icin alt katta depo war 2 metre boylamasına 2 metre enlemesine 4 metre uzunlugunda ama penceresiz bi yer oldukcada geniş bi yer ama dediğim gibi içeriye güneş girecek bi pencere yok sadece kuşları ordan çıkarttıgımda güneş görebilirler ama içerde ışık war birde söyle bi seceneğim war arka balkonumuzda 1,50cm boylamasına 95 cm enlemesine 70cm genişliğinde bi kümes yapablirim arka balkon demirli ve ön tarafı açık ve bina yok sizce hangi yere kümes yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum sizden aldığım fikirlerle yapacagım kümesimi lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Balkona yaparsan daha çok verim alırsın, Güneş ışığının çok fazlası felç yapar, ama hiç olmaması da sürekli hastalık yapar, balkonda bu ortamı tutturursun fakat bodrumda pek mümkün olmaz, ayrıca balkonda yeri gelir kuşları uçurursun, bir şekilde inerler, izleme keyfini de yaşarsın., Hırsızlık konusunda balkonda olması daha güvenli olur, çıtırtı gelince, kedidir kedi demez kalkar bakarsın..

eywallah üstadım balkona yapmayı dusundum bende ama giriş kat balkon olduğu icin biraz çekindim ama balkon gerçi demirli felan girilmesi zor girilse bile bunu milleti ayaga kaldırmadan yapmak imkansız tahtadanmı yapsam demircide demir bi kümes mi yapsam ona karar veremedim

baska yokmu fikir vericek

archangels' Alıntı:
baska yokmu fikir vericek

fikir daha önceleride açılmıs olan onlarca baslıklarda mevcut daha detaylı bilgilenebilirsiniz :tamam:

bence balkonada, kapalı yerede kuş kümesi yapma. hele hele taklacılar balkonlarda çok sıkıntı vermekte.benim apartmanda balkonda besliyen arkadaş üst katta oturanlarla papaz oldu. kuşlarını balkondan kaldırdı.

tsk ederim kümesi balkona yaptım ama balkonda beslemiyorum sadece kümes balkonda kapıyı actıgımda bahceye cıkıyorlar zaten ssolumda bina war balkon sagda ve ön arka sol acık her taraf ucunca iniyorlar yere rahatcada ordan balkona cıkıyorlar tskler yardımlarınız icin

Geri