KÜMES İÇİN ACİL YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KartalBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KartalBey

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kartal
Meslek
doğan
İlgi Alanı
Köpekler
merhaba değerli kuşçu arkadaslarım benım evımın hemen bitişignde boş ve kullanılmayan bir inşaat var ve catısı guvercın ıcın gayet uygun burya kuş koymak ıstıyorum fakar güvenlik konusunda kararsızım hırsızlar yırtıcı hayvanlar vb şeylerden nasıl koruruz yardımcı olursanız sevınırım resim cekıp yayınlamaya calısacagım fakat lutfen yardımcı olun .

BALKON VEYA ÇATIN YOKSA ORDA BESLE DERİM DEMİR DEN Bİ KÜMES İŞİNİ GÖRÜR BİDE KİLİT OLARAK (GÖVDELİ KİLİT) ALMANI ÖNERİRİM

Abi, kendi evinin çatısı değilse güvercin besleyeceğin yer sakıncalı..

Kümesi koruma amaçlı Köpeğin olsa dahi, öldürüp yine emeğine göz dikiyorlar adiler.. Şahsen amcamın kuşlarını bu şekilde çaldılar. 2 tane Sivas kangalı köpeğimizi vurarak öldürdüler .

O yüzden inşaatta beslemeni tavsiye etmiyorum .

herhangi bir gürültüde duyulabılır ama yapacak baska biryerım yok ne yapmalıyım sızce

Abim, Hırsızla yüz yüze gelmekte sıkıntı . Duyulur elbet ama duyulduğu taktirde başına büyük belalar açabilirsin. Şahsen ben yüz yüze gelsem ya o beni hamur eder ya ben onu hamur ederim. Sağlam çıkmaz elimden kısacası. Kırarım bir yanını. Kümesimde 3 türlü kilit sistemi var. Bu güne dek yeltenemediler almaya. Yeltelenselerde sanmıyorum kümesimi açacaklarını. Beton kümes ve güzel kilit ve alarm sistemi olabilir .

kümesi demir yapıp kilidi ise güzel bir yer yapıp oradan kitlersen daha iyi olur

Geri