kümes içinin beton olması mı daha iyi kum olmasımı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ben kümesin içini taşlı kum ile kapladım fakat olmadı kenar taraflara giden kum kümesin ortasını boş bıraktı benim size sorum kümesin altını nasıl yapıyım buralarda ızgara bulamadım fakat bulduğum yerlerde çok uçuk fiyatlar napıpıyım kümes tabanının beton olması kuşlara zarar verirmi resim koyarım isterseniz :ne:

arkadaşımbi zararı olmaz.ızgara kuslar acısından temizlik yönünden ii fakat.
beton ise kümesin yerdeyse yani yer kümesiye sansar vs hayvanlardan korur.
bence yap beton altını sonra ilerde alırsın ızgara betonun üstüne.
bendede yok ızgara.ama beton altı.
saygılar
TAKLACI 35

s.a kumesın altına kum yapma taraftarıyım kusun ayagı topraga bastımı yas kıs yavru alabılırsın ama ızgrada ıyı bı sey kusların temıslıgı ıcın

dibi beton olsa bile üzerine temiz kuru toprak kesin koy kuşlar oradan eksik minerallerini alırlar ve rahat ederler toprak koymassan ayaklarından soğuk alıp hasta olabilirler ayağı çok önemli kuşun Saygılarımla HAZARBEYOĞLU

Kesınlıkle beton olmalı. Ustune de mutlaka ızgara. Izgaraları kaldırıp supurdugunde pırıl pırıl olur. temızlıgı kolay oluyor. pis koku, görüntü vs kalmıyor.

bır bobın samanda alabılırsın ben bı ara kullanmıstım haftadan hafaya üzerindekı kaba pisligi topluyordum bıde dıkkat edersen kücük baş buyk bas ve cıftlıklerın cogunda tabana saman sererler cünkı icerde nem olusumunu engeller hemde kuşların ayagı yumsak ve sıcak bı zemıne basar ayda bır bı balye alırsın haftalıkta genel bı temızlık yaptın mıs gıbı saman kokar heryer fıyatıda cok uygun bır bobın en fazla 5 -6 ytl olsun

Geri