Kümes Kapısı /Gömme Kilit .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

simsek123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Arkadaşlar şimdi ben kümes yapıyorum %50 si tamamlandı %50 si kaldı malum bu %50 sinin içinde kümes kapısı Yapıcam bende şimdi bayabi kalın tahta var tamam onu yapıstırdık diyelim Gömme kilitde aldım bu kilidi nasıl yapabilirim yapan abilerm elbet vardır bilgi alabilirmiyim foto alabilirmiyim lütfen yardım edin arkadsalar cok lazım ..

Saygılar

İyi Akşamlar ..

Kardeşim öncelikle hayırlı olsun. Ben tahta kapı için gömme kilit yaptırdığımda, bir marangoza götürüp tahtanın içerisine gömdürmüştüm. Ve anahtar için delik açtırmıştım tabiki karşılığına da yaptırman lazım.

tahta kağı yaptırıyorsan sağlam kapı yap sen sen ol esseği sağlam kazığa iple bağlama zincirle kısacası işini sağlama al...

Aynen abi zaten cok sağlam yapmayı düşünüyorum kümesin kapısını İnşallah şu gömme kilidide hallederim cok güzel olur abi. . :)

yaparsan neden olmasın ...ne diyelim kazasız belasız gün yok dikkatli olmak ve tedbiri elden bırakmamak lazım

Eywallah abi iyi akşamlar ..

Kapının ölçülerin de bir de demir sac kestir üzerinden taşacak şekilde . Çak onuda çiviyle daha sağlam olacaktır :)

Tm muzaffer abi sorarım bulursam sac yaparım :)

Geri