Kümes kat ilavesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

Uzun zamandır planladığım kümesime kat ilavesini bugün nihayet gerçekleştirdim. Gece çekimide olsa sizlerle paylaşmak istedim. Bu ilave bana 10 yuvalık kazandırdı.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Ekli dosyalar

• yenı salma 002.webp
    yenı salma 002.webp
    924.6 KB · Görüntüleme: 3,051
  • salma kat ilavesi 001.webp
    salma kat ilavesi 001.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,960
  • salma kat ilavesi 004.webp
    salma kat ilavesi 004.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 3,098
  • salma kat ilavesi 005.webp
    salma kat ilavesi 005.webp
    1 MB · Görüntüleme: 3,024
  • salma kat ilavesi 006.webp
    salma kat ilavesi 006.webp
    1 MB · Görüntüleme: 3,001
  • salma kat ilavesi 010.webp
    salma kat ilavesi 010.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,934
  • salma kat ilavesi 001.webp
    salma kat ilavesi 001.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 3,038
  • salma kat ilavesi 003.webp
    salma kat ilavesi 003.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 2,999
  • salma kat ilavesi 005.webp
    salma kat ilavesi 005.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,940
Elinize sağlık; herşey dilediğiniz ce olsun , Aykut bey ... selamlarŞERFE

Yeni katınız hayırlı olsun Aykut Bey, bol yavru almanız dileği ile.. ;)

Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. 10 Folluk kazandırmış sana ve çok estetik durmuş. Sizin orda yağmur çok yağıyor umarım ilave kattan sonra yalıtımda fire vermezsin. Bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle..

uumuut' Alıntı:
Ellerine sağlık abi çok güzel olmuş. 10 Folluk kazandırmış sana ve çok estetik durmuş. Sizin orda yağmur çok yağıyor umarım ilave kattan sonra yalıtımda fire vermezsin. Bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle..

Selamlar, Umut bey,

Dediğiniz gibi yağışı bol olan bir bölgedeyiz. Çatıyı ızalo ettim kiremit eksik kaldı bugun onları alacağım tamamlayınca sorun kalmayacak hava duruma baktım perşembeye kadar yagmur yok o yüzden içim rahat

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

seçimler yaklaşırken bu fırsatı kullanarak kaçak kat çıktınız hee XD zaabıta nerde zabıtaa xD

güzel olmuş abi hayrını gör xD

Eline sağlık abi gerçekten çok güzel olmuş.Allah hayırlısıyla beslemeyi,uçurmayı nasip eder inşallah.

heyt be aykut abim maşallah

hayırlı olsun

Merhaba.
Elinize sağlık çok güzel olmuş kümes.Benim bir sorum vardı.Kümes yapımında kullandığınız suntaya benzer tahtanın fiyatı ve ölçüleri nelerdir acaba.Çok teşekkür ederim sağlıklı,bol yavrulu kuşlar.

Çağatay ÜZEN.
İzmir/Tire

O malzemenin adı OSB 111*222 olcusu ve degişik ölçüleri mevcut aynı zamanda kalınlıkları farklı olanlarda var bilgine marangozlarda ve koçtaş tekzen de bulabılırsın

ellerınızse saglık hersey gonlunuzce olsun!

thundereblue' Alıntı:
O malzemenin adı OSB 111*222 olcusu ve degişik ölçüleri mevcut aynı zamanda kalınlıkları farklı olanlarda var bilgine marangozlarda ve koçtaş tekzen de bulabılırsın
Teşekkür ederim

Abi Eline sağlık Güzel olmuş da yuvalık yapmak için kullandıgın bazı tahtalar ya ıslak yada biraz eski gibi gözüme onlar takıldı:) cok güzel abi hayırlı olsn

Selamlar,

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

kümesin güzel olmuş güle güle besle ben sana bir şey soracam bnde folluk koymak istiyorum kümesime fakat korkum folluğun kenarına basıp yumurtaların yere düşüp kırılması.Folluğun ucuna bastıkları zaman folluk havaya kalkıp yumurtalar düşer mi folluğu bana da önerirmisin şimdiden sağol.

aykut abi kümesin kullanışlı olmuş bide o kapısını degiştirrsen cok güzl olur ama ilk hali daha şirin

Selamlar Kadir bey,

Kümesimi beyendiğiniz için teşekkür ederim. Kümesin kapısını değiştirmem konusunda neden gereksinim duyduğunuzu açıklayabilirseniz bende size hak verir değiştirir yada kümesin kapısının bu şekilde olmasının nedenini size izah edebilirim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut abi beni yanlış anlama hemen kümesin kapısı pakpen kapılarının tellerinden gibi geldi gözüme ve tel oldugundan rüzgar giricektir o yüzdne dedim ve kuşlar hasta olur malum havaların hali ortada

vay bee.. demek sonunda bunu da yaptın aykut abi. :haha: dublex kümes :haha: :haha: :haha:

RaKunN' Alıntı:
Aykut abi beni yanlış anlama hemen kümesin kapısı pakpen kapılarının tellerinden gibi geldi gözüme ve tel oldugundan rüzgar giricektir o yüzdne dedim ve kuşlar hasta olur malum havaların hali ortada

Selamlar,

Evet sineklik tellerinden ama önüne akşamları yada yagmurlu günlerde su geçirmez suntadan kapılar geciriyorum. Yani yazık kışlık olarak çok kullanışlı oluyor... Bu iki durumun fotoğraflarını çeker sana gösteririm.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Selamlar Aykut Abicim.
Öncelikle ustalıkla yapılmış kümesini çok beğendim .
Hastalıksız ve ölümsüz bir sezon dilerim .
Saygılarımla .
(:

Ellerinize saglık çok güzel olmuş güle güle kullanın...

Geri