Kümes Malzemeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan istanbuL Banqosu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Volkan Şam
Meslek
Kusçu
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Selamlar;

Arkadaşlar benim büyük bir kümesim var.Ama içinde kuşların tünemesi için güzel bir yerler yok.Bana Limon kasası al dediler.Ama ben pazara gıttım bir tane bile kasa bulamadım.Hepsi plastik kasaydı.Acaba limon kasalarını nerden bularbiliriz.Bide Kuşlarım Hep kaçıyor.Kuşları kümese nasıl çok iyi alıştırabilirim.Kanatlarınımı çekiyim,bantlıyımmı,makaslıyımmı? ' tane genç yavru kuş war onlarıda çeksem bişey olurmu.

kuş pazarında satılıyor limon kasası ordan bulamazsın olmadı yeni hal'e git ordan satn alabilirsin.

limon kasası için pazara sık sık git illaki bulursun 3-5tane yada kendin yap tahtaları düz bir şekilde çak ara ara tahtada çak al sana folluk
yavu kızma kuşların kanatları çekilmez ama 3aylıktan sonra çekebilrisn kanat çekmek en garantilisidir makaslma risklidir karşı çatılara uçabilir ne billim aşağı düşebilir

İyide Çekince Kanadının uzaması çok uzun sürüyor.

istanbuL Banqosu' Alıntı:
İyide Çekince Kanadının uzaması çok uzun sürüyor.

teras müsait ise kendine 1.5-2 m² lik tel kafes yapacaksın kuşların akşama kadar içinde duracak çevreyi tanıyacak 20- 25 gün.

ortalama 40günde uzuyor

Bir yemci abimiz o siparişle getiriyor tanesi 1 tl idi en son telefonu 0532712 02 83 adresi Soğanlı mah Ormanlar yolu caddesı nu:12 O.Gazi Bursa

ben pazarcıyım elimde limon kasası mevcuttu bitirdim şimdi tekrar fazlalaşıyor izmir içersinde kasa arayan arkadaşlar bana ulaşabilirler

ben pazarcıyım elimde limon kasası mevcuttu bitirdim şimdi tekrar fazlalaşıyor izmir içersinde kasa arayan arkadaşlar bana ulaşabilirler

pazara gittiğinde onlara mal aldıkları toptancıları sor kardeş.. Toptancılarda bol bol olur

limon kasaları çok iyi işe yarıyor tavsiye ederim

Geri