Kümes Ortamı ve Dış Görünüş - Yapmalımıyım Fikirler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutsmskk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

umutsmskk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Muhasebe - Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar kuş beslemeye başlayacağım kendi yapacağım kümesle, Çalısıyorum para felan oluyor biraz bi hobim var oda kuş beslemek tavukalr felan var ama ilgimi çekmiyor asla bi Güvercin olamazlar 0 tavuklar hemen arkasında Diğer tarafdada Güvercinler olucak fakat şöyle bir şey var kümesin önü o kadar açık değil sanırım kuş uçurabilirmiyim güneş alıyor ama kuş uçurmakta önemli ağaclıklar cok aslında kessem süper olur fotoğrafları atıyorum kafamda yatan şey 1.Kümes planını yapmak çünkü pek göz önünde değil 2.Kümes planında bahçenin önünden geçen görücek kümesi malum hırlısı hırsızı var şuana kadar 4 yıldır tavuklara dokunan olmadı ama 1 kere güvercinlerimi çaldılar fotoğraflar aşağıda cok hevesim var bizim burda bi abi de böyle bi yerde besledi gayetde iniyordu kuşları yorumlarınızı bekliyorum acil :) Cuamrtesi kümese başlıcam paletlerle yapıcam inşallah saglam olucak.

Kümes 1 in içinden görünüşü böyle olucak kuslar içni yeterli mi acaba

Kümes 2 yeri gayet uygun. Kümes 1 içinse yeri mevcut şartlar göz önünde bulundurunca uygun. Boyunu biraz yüksek yaparak alan bırakmaya çalışın güvercinlerinize.

Kümes 2 de çok göz önünde oluyor diye düşünmüyorum ama son dakika gelismesi olabilir oraya alabilirim önü açık kusalr cıkar yem felan yer güzel evet , Kümes 1 de zaten kümesin boyunu biraz büyük yapmayı düşünüyorum kendım girebilceğim şekilde Paletler olabildiğince çok var bende umarım elimden geldiğince güzel birşey yaparım el emeği göz nuru bi kümes olur dayanıklılılık açısından Sac almayı düşünüyorum hurdacılar kaca satar acaba

Geri