kümes plastik olsa ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maradona00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

maradona00

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet iskender
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamlar arkadaşlar
şu anki kümesim küçük ve kuşlar için pek de iyi değil açıkcası yeni bi kümes yapmayı düşünüyorum ancak elimde henüz olanak yok o yüzden 1 tonluk plastik tankerlerden yapmayı düşündüm.hemen hemen 1*1*1 felan boyutları sanırsam sizce böyle bi kümes kuşlar için uygun mudur ?
saygılar

Havalandırma ve nemle ilgili sorunlar yaşayabileceğinizi düşünüyorum .. selamlarŞEREF

havasız bir ortam olur. buda yazın sallabaş hastalıgını çok tetikler. tavsiyem plastık yapmayın hele o tankerden hıç. kuslarınızın 1 cıft yavrularını satın malzeme alın.

anladım kardeşim eyvallah

havalandırma için bi pencere yapmayı düşünmüştüm ama eğer hastalığa sebep verirse yapmayalım

nem cok fazla olur...bude sallabas kuruma vs. gibi hastalıklara sebebiyet verebilir

maradona00' Alıntı:
havalandırma için bi pencere yapmayı düşünmüştüm ama eğer hastalığa sebep verirse yapmayalım

kardeşim sen havalandırma için pencere açıcan ama hayvanların dışkısı sıvık o nasıl kurucak onu düşündün mü ? içerisi tavuk kümesinden farksız olur. zaten hayvanlara gelen hastalıklar kuşların dıskılarındanda geliyor yemlere veya suya karısırsa hayvan hemen hasta oluyor nem oranı yuksek olunca zaten cok boguyo. düşün bu kış 1 kere kar yağdı bunun yazı nasıl kavurucu olur aceba ? tahtadan kümesler nemi emiyo rutubet yapmıyo. elinde çok fazla kuşun varsa çıkart yarısını güzel bir kümes yapp önümüz yazz bol yavru alırsın yine.

Geri