kümes soğuk alıyor hafifden ne yapmalıyım kümes sıcak olması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özkan nazilli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan nazilli
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar sabah kalktım yağmur yağıyordu kuşlara baqtım soğuktular hemen kümesin üstünü kapattım bişiler yaptım ama yinede olmuyor sıcak olması için ne yapmalıyım kümes balkonda kapalı balkon camlar sürgülü çılıyor yardım ederseniz sevinirim

selamunaleykum
soguk kuslara fazla etki etmez sadece kuru kalmalarini ve ruzgar almamalarini saglayin yeter kumesi isitirsaniz zamansiz tuy deyisimi olacaktir bu daha tehlikeli olacaktir
saygilarimla ferhat

Ben çatıda besliyorum ve çok soğuk olduğu için kümesin etrafını laylonla kaappattım tabi nefes alacakları yerler var. Birde 25 metrelik seyyar ampül çektim kümesi çok güzel bir şekilde ısıtıyor dene bence.

Kümesteki güvercinler kendilerini kollarlar sizin yapmanız gerekn bir ampul almanız 25 W felan onlar bunla ısınacaklardır.Yoksa bir yağmurla hasta olsalar bu hayvanlar doğal haytta ne yapacaklardı

sedar_sago' Alıntı:
Abi benimde kümes kutu bişey olurmu kışın felan
Kutudan kümes olmazki kışın yazık günah hayvanlara.

aynı sorun benmde kümesimde var çatı ile 15 cm arası açık bir şekilde ama yağmur falan almadığı için, içim rahat braz.
Sen ferhat abinin tavsiyesini dinle derim.
SAygılar.

cok soguk gunlerde naylon ort nefeslerinden isinir icerisi

Re: kümes soğuk alıyor hafifden ne yapmalıyım kümes sıcak ol

dış cephe yapabilirsin hiçdeilse elektirik tasarrufu

Kus beslemek istiyorsan önce yerini sececen sonra kusu.

Normal ölcülerine uyulan ve gerekli bilgiyi alip yapilan kümesler sorun cikarmiyor.

sonra madem yer soguk yada siz öyle hissediyorsunuz kuslarin yanina 24 saat kalacak ayarli dereceli saat almaktir.

Bu icerdeki nem ve sicakligi ölcmesi icin en düsük ve en yüksek degerleri kayit etmesi icin gerekli olur.

Kumesimin icinde hem ic hem disariyi ölcen metrem var bu bana kolaylik veriyor herkeze tavsiye ederim.

Canım kardeşim kümesinin resmini çeker koyarsan kardeşlerimiz senin ne dediğini anlar ona göre güzel güzel yorumlarını yaparlar hafiften nasıl soğuk aldığınıda anlamış değilim kuşlar üşümez yanlız cerayanda kalırlar ve ıslanırlar ise rahatsızlık o zaman oluşur yazışmaları açıklamalı ve resimli yaparsak daha iyi olur kanısındayım selamlarımla.

Kışın kümesde havalandırma sadece üstte olmalı, kuşlar cereyanda kalmasın yeterli. Ben önü sadece tel olan yazlık birde normal kışlık kapı kullanıyorum, mevsime göre kapılarını da değiştiriyorum.

Geri