Kümes tabanına fayans üstüne ne yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan supersey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

supersey

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cem tasdemir
Meslek
veteriner
İlgi Alanı
Arkadaşlar merhaba. Kümesimin tabanını beton üzerine fayans yaptım. Şimdi fayans üzerine ızgara mı yapayım parke mi yapayım veya parke üzerine kummu dökeyim kafam çok karıştı. Parke malzemeleri elimde fazla kaldı o yüzden kullanmak istemiştim. Kümesimin şuanki görünümü böyle:
18504_10151418118154851_1170170457_n.jpg

304827_10151418118219851_1997709462_n.jpg

482051_10151418120894851_804439010_n.jpg

üstüne gazete onun üstünede taban ızgarası yeterli olacaktır 3 haftada birde bakım

bnim kümesimin tabanıda fayans üstüne naylon gerip ızgara döşedim temizliği çok kolay oluyor

Evet en mantıklısı sanırım naylon üzerine ızgara olacak. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım sansar, gelincik fare gibi kemirgenlerden koruyabilirim.

eğer parke malzemen elinde fazlaysa fayansın üzerine sert strafor döşeyip üzerine parke döşeyip onun üzerine naylon ızgara yaparsan tabandan gelecek soğuktanda korursun kümesini

Plastik taban ızgarası kullanın kuş dükkanlarında vardır .selamlarŞEREF

Tabana koyacağın naylonun üzerine mutlaka mukava veya gazete kağıtları koy. Ondan sonra ızgaraları döşersin. Böylece dışkıların kuruması sağlanır. Eğer mukavaa veya gazete kağıdı koymazsan naylon üzerinde dışkılar kurumaz ve çeşitli hastalıklara sebep olur.
Kolay gelsin.

Cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Taban ızgaralarını araştırayım ben en iyisi. Sonra bakalım artık nasıl olacak kümesin içi. Teşekkürler tekrardan

soruna cevap bulunmuş nasıl olsa. :)

benim sana önerim bütün follukların (limon sandıklarının) önüne çıkıntı (tünek) yap ve, bekar kuşlar için bir duvara bekar tünekleri yap, yerde kuş kalmamış olur..

Geri